autovit.ro

Anunturile Autovit.ro promovate si in reteaua Rol.ro

Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto si Rol.ro, primul portal web din Romania au lansat site-ul anunturiauto.rol.ro.

Proiectul isi propune o mai buna expunere a anunturilor auto gazduite pe platforma Autovit.ro.

Astfel, un anunt postat pe site-ul oficial Autovit.ro va putea fi vizualizat si pe noul site anunturiauto.rol.ro, beneficiind astfel de o expunere mai mare prin includerea în trafic si a vizitatorilor din reteaua Rol.ro.

Extinderea serviciului de anunturi online aduce beneficii atat potentialilor clienti care vand sau cumpara autovehicule prin intermediul acestui serviciu cat si companiilor partenere.

„Alegerea ROL.ro pentru realizarea primului nostru site co-branded vine in urma unei colaborari  deja existente între Grupul Allegro si portalul ROL.ro , convingandu-ne de profesionalismul lor pe parcursul realizarii proiectelor trecute. Un factor major in aceasta decizie l-a avut bineinteles si traficul insemnat de care beneficieaza site-ul partenerului nostru, fiind unul dintre cele mai cunoscute portaluri de internet din Romania. Prin acest site co-branded dorim sa oferim o expunere cat mai mare a anunţurilor clientilor nostri, cat si sa oferim vizitatorilor nostri informatii de calitate si de larg interes”, a declarat Attila Okányi, General Manager Autovit.ro.

„ROL.ro nu a avut pana in acest moment un site dedicat anunturilor auto, insa la cererea utilizatorilor nostri ne-am extins si pe acest domeniu. Parteneriatul cu liderul in domeniul anunturilor auto online, Autovit.ro, ne onoreaza cu adevarat si ne bucuram ca am reusit sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin acest proiect. Avem mare incredere in reusita acestui proiect numit anunturiauto.rol.ro, astfel ne asteptam sa observam un trafic semnificativ pe aceasta nisa”, a declarat Daciana Paraschiv, General Manager ROL.ro.

6 Comentarii

 1. Didi

  Am sa caut anunturile…

 2. Gabi

  Acum se pot posta anunturi direct de pe Rol.ro. Acolo aveti toate optiunile site-ului Autovit.ro

 3. Mihai

  Practic nu exista nicio diferenta intre a posta anuntul pe autovit.ro si pe anunturiauto.rol.ro , anuntul va aparea pe ambele site-uri.

 4. Maria

  De pe ROL v-am gasit

 5. Vasile Cerbanic

  Din punctul meu de vedere interfata veche este mult mai buna:
  1.aici iti fug ochii cand cauti ceva este prea mult spatiu intre anunturi
  2.are multe bag-uri(dai sortare pret le ia ala-ndal)
  3.sunt amestecate cele avariate cu cele bune
  4.cautarea avansata este mult prea stufoasa
  sal’re

  • Mihai

   Buna ziua,

   Legat de problemele dumneavoastra va prezint urmatoarele argumente:
   1. Intre rezultatele cautarii exista un spatiu minin pentru a nu crea o lista continua de anunturi ce ar deveni ilizibila.
   2. sortearea functioneaza normal, nu are niciun bug, doar ca la inceput apar anunturile promovate “Push on the top” si de aceea sunteti indus in eroare. Cand se schimba criteriul de sortare, prima data sunt afisate anunturile promovate, sortate dupa acel criteriu, apoi vin si anunturile nepromovate sortate corespunzator.
   3. Aveti posibilitatea sa selectati daca in rezultate sa apara masini avariate sau nu. Acest lucru se poate face din cautarea avansata.
   4. In cautarea avansata am inclus mai multe criterii tocmai pentru a satisface nevoile cat mai multor utilizatori. Unii utilizatori sunt interesati doar de anumite modele, cu anumite dotari, rulaj, fabricatie etc, si nu vor sa caute printre zeci sau sute de rezultate neinteresante pentru ei.

   Va doresc o zi buna.
   Mihai Cune

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)