autovit.ro

Politia a primit doua Toyota Avensis, pentru supravegherea traficului de pe A2

Două Toyota Avensis vor supraveghea traficul rutier de pe Autostrada Soarelui, în urma unui parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), informează Agerpres.ro.
Colaborarea se va derula pe perioada verii, importatorul mărcii japoneze în România punând la dispoziţia secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrul IGPR două modele Toyota Avensis.
‘Această colaborare nu poate decât să ne bucure. Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intens în perioada de vară, iar noi facem eforturi considerabile pentru a asigura un trafic civilizat şi sigur. Cele două maşini constituie un sprijin real în îndeplinirea obiectivelor noastre’, a declarat Cristian Călin, comisar şef în cadrul IGPR.

7 Comentarii

 1. Aurora

  Vine politia!!

 2. adi_salau

  Foarte bine. Poate asa o sa-i prinda si pe aia acre zboara pe autostrada in loc sa conduca!

 3. mihut

  Prin alte tari politia conduce masini mult mai performante decat toyota. Iar noi de-abia am reusit sa inchiriem doua Avensis pe perioada verii =)) Suntem praf!

 4. Antonia

  in curand o sa le ia ultimul model de porsche dar tot degeaba, traficul din romania va fi la fel de haotic.

 5. ANDY CBT

  Suntem de rasul curcilor.Ori Avensis,ori Logan nu e mare diferenta.Daca tot vroiau masini noi,trebuie sa achizitioneze ceva mai serios(audi,bmw,vw)

 6. Edwin

  Dupa parerea mea este mai mult o miscare de marketing a celor de la Toyota decat altceva. Uite, chiar si eu am scris de ei…
  😉

 7. SSS

  @ andy cbt! (am postat acum pentru ca acum am descoperit articolul.) vreau sa iti zic ca eu cu avensisul meu m-am alergat cu cu 525 din acelasi an 2005 , si culmea… a ramas si el si eu mirat 😉 asa ca daca ai stat toata viata in DACIA, ciocu mic si gura mare!!!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)