autovit.ro

Ferrari si-a lansat monopostul 2011

Denumit F150, acesta este deja…primul! Este vorba, evident, de a fi primul monopost lansat din cele pentru sezonul 2011. Cat despre a fi primul la sfarsitul sezonului, mai trebuie luptat si muncit mult.

La lansarea de la Maranello, Stefano Domenicali – directorul echipei, a declarat ca isi doreste ca masina sa fie competitiva inca de la prima cursa avand in vedere ca anul trecut s-a pierdut prima parte a sezonului in ajustari si reajustari si a stabilit public si obiectivele echipei si anume castigarea ambelor titluri mondiale!

Masina va rula inca in dupamasa acestei zile la Fiorano cu Alonso la volan, urmand ca maine sa fie randul lui Massa.

Cea mai mare noutate o reprezinta posibilitatea folosirii din nou a sistemului KERS.

<

Un comentariu

  1. Tauseltkast

    Atunci când o persoană este alegerea o motocicleta ca modul lor primare de transport , sunt câteva lucruri de care au nevoie pentru a păstra ei înşişi protejate . Spre deosebire de o masina , motociclete nu au centuri de siguranţă sau un organism incadrand care va păstra în condiţii de siguranţă conducătorului auto . În timp ce mulţi rideri se concentreze asupra jachete se răcească în căutarea şi a uneltelor de elegant pentru biciclete lor , cel mai important de echipamente pentru cineva care detine o motocicleta este o casca .
    moto review

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)