autovit.ro

Onorata instanta, am condus baut!

Subsemnatul Edwin Keleti, domiciliat in Cluj, sofer, pilot si iubitor de masini, recunosc:

AM CONDUS BAUT!

Aproape in permanenta, pe parcursul noptii trecute, in care lumea sarbatorea trecerea dintre ani, am tras stanga-dreapta de volan in timp ce alcoolul imi incetosa privirea! Virajele se repezeau la mine de unde nici nu ma asteptam, ceea ce pentru un pilot nu e bine, copacii treceau milimetric pe langa oglinzi, rotile scrasneau in permanenta lor cautare a aderentei.
Vitezele erau ametitoare, insa nici urma de radar, asa ca am continuat, onorata instanta.
Ba mai mult, am condus masini poluante, vechi si care sunau mult mai tare decat limita admisa si nici nu cred ca aveau verificarea tehnica valabila. Cu toate acestea aveau o tinuta exemplara de drum! Lumea se uita non stop la trecerea zgomotoasa a bolizilor. Placuta senzatie…
Cu un tuning foarte bine gandit, adversarii nu au avut nici cea mai mica sansa, asa ca am iesit victorios din noapte, exect pe cand zorii se mijeau soptit.

In mod cert Gran Turismo 5 jucat pe o plasma 3D e foooarte coool! Nu se ridica, dupa parerea mea, chiar la denumirea de “The real driving simulator”, insa e competent si atent realizat.
As fi curios de rezultatele unui debate despre care e cel mai cel simulator de pilotaj?

Ma reintorc cu aceasta tema candva in ianuarie, cand ne trece mahmureala! 😉

La multi ani!

3 Comentarii

  1. Cristi

    RBR e foarte bun ca si simulator ! Da’ nu e 3D :-p
    LA MULŢI ANI !

  2. cristi_s

    Salutare. RBR e genul de joc care fie te prinde foarte tare si nu mai scapi, fie iti vine sa arunci calculatorul pe geam. 😀 Cale de mijloc nu e. 😀 L-am incercat nitel si am renuntat, de teama sa nu trebuiasca sa aleg vreuna din optiuni. 😀 De distractie, prefer Colin McRae 4 sau 5. Am mai incercat V-Rally, cateva NFS uri, dar alea, in afara de Porsche Unleashed sunt jenante, si inca alte cateva simulatoare (alea de pe HC nu le pun la socoteala, ca nu cred ca se incadreaza 😀 😀 😀 😀 😀 :D) de NASCAR, F1, camioane (:D), dar nu prea ma pasioneaza simulatoarele, condusul pe sosea (ca la pilotaj inca nu am ajuns, dar nu se stie niciodata) bate orice. Avea un amic o vorba despre diferenta intre simulatoare si viata reala, dar e cam fara perdea si nu imi permit. 😛 😀 😀 Off topic: Edwin, la raliul pe zapada de pe 22 ianuarie participi?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)