autovit.ro

Francois Delecour oaspete al echipajului 99

Dupa ce in luna ianuarie am fost invitati la o sesiune de teste Cu Peugeot 207 S2000 in sudul Frantei de catre fostul vice-campion mondial, sesiune onorata de catre Victor, eu aflandu-ma in vacanta de ski, iata ca zilele trecute celebrul pilot francez a raspuns prezent la invitatia noastra de a veni in Romania.
Desi am mai avut intalniri si ocazia sa lucrez cu campioni de talia lui Rauno Aaltonen, Walter Roehrl, Sebastien Loeb, Dani Sordo si Marcus Gronholm, emotiile de a fi chiar gazda unui vice-campion mondial erau destul de mari.
Trebuie sa recunosc ca m-am pregatit pentru intalnire recitindu-i palmaresul (victorii in WRC in Portugalia, Turul Corsicii, Catalunya si Monte Carlo), urmarind filme de pe youtube din vremea cand pilota in campionatul Frantei pentru Peugeot. In plus, el a reusit o performanta excelenta in Raliul Monte Carlo cu doar doua saptamani inainte de a veni in Romania, aflat la volanul unui Peugeot 207 S2000 sub culorile tarii noastre!
Pilot extrem de temperamental, Francois s-a dovedit a fi un placut partener de discutii inca de la sosirea sa la Bucuresti, unde am si cinat in preziua testului.
A doua zi, Delecour a pilotat R3-ul campion al Romaniei la grupa A si in clasamentul 2RM, pe o proba de macadam din judetul Arges.
Eram foarte curios de reactiile lui. Dupa primele ture parcurse alaturi de copilotul sau, francezul, care pilota pentru prima data o masina de grupa R3, s-a declarat impresionat mai ales de omogenitatea masinii si eficienta suspensiilor dar si de calitatea asamblarii realizata de echipa tehnica Mach 1 Sportech.
Pe final de zi si “provocat” un pic si de mine, Francois a declarat ca ar veni cu placere sa piloteze intr-o etapa din Romania.
Nu mai ramane decat sa gaseasca bugetul necesar, insa ar fi o onoare sa avem la start un pilot atat de galonat.

2 Comentarii

  1. Radu

    You lucky….. 🙂

  2. Unu

    Sa gaseasca el bugetul sau sa investeasca cineva in venirea lui pentru a-si asigura publicitatea in tara si in afara ei, una destul de consistenta as spune eu.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)