autovit.ro

Singur pe drum. Din nou!

Nu-mi place Compact. Asta e! Dar imi permit sa amintesc de piesa lor. Maine e coasta. Sau VTM, cum i se zice mai nou. E infinit mai scurt ca un raliu, e doar la deal, pe asfalt si fara copilot. Mai ales fara copilot! 😉 Iara trebuie sa le fac eu pe toate…
Start, 100, Stanga4 scurt in Dreapta4 30 Stanga5 in Dreapta5 in Stanga5 in Dreapta5, 50 Dreapta4 inchide in Stanga 3 si tot asa pana sus cand se termina pe un Stanga4 minus varsa scurt in Dreapta5. daca la Campulung am facut doar 10 treceri si s-a dovedit ca nu a fost de ajuns, aici am facut peste 20 si sper sa fie OK. Dar tot imi lipseste Victor.
Fara el sunt singur pe drum. Acum!

Maine si poimaine e coasta la Straja langa Alba Iulia. veniti?

4 Comentarii

 1. cristi_s

  Singur pe drum e a lui Holograf, nu a lui Compact. 😛 😛 😛
  A fost interesant la Straja, desi asteptarea de sambata, cumulata cu caldura aia infernala, ne-a fiert creierii.
  N-am inteles totusi de ce te-ai dat asa putin duminica.

 2. Edwin

  Uuups, sorry!!!
  Duminica nu m-am dat…deloc, asta pentru ca sambata seara tarziu cred ca am reusit in fine sa identificam problema masinii care nu doar ca i se accentuase ezitarea aceea care a fost asa costisitoare la Tg Mures ci ii scazuse presiunea de turbo pana la…1,2!!!
  Am descoperit catalizatorul TOTAL EXPLODAT si care obtura aproape 100% esapamentul!!! Noaptea baietii au taiat jos cat-ul si masina a pornit ca o… BOMBA! 1,7 presiune!
  A doua zi nu mai puteam lua startul in cursa fara catalizator si nici nu mai vroiam sa risc nimic avand in vedere ca la 6 zile distanta era…Clujul… 😉

  Acum s-a facut lumina??? 😉

 3. Radu

  E obligatoriu catalizatorul la masinile n4???

 4. cristi_s

  Haaa, zici ca e XM ul meu, ca i-am cules catalizatorul de prin tobele intermediare. 😀 Si nu pe tot, inca mai se plimba pe acolo si merge cam naspa. Ma rog, din motive diferite, probabil, si anume o izbitura in catalizator, la tine probabil de la rateurile controversatului combustibil bio. 😛
  Asta este marea problema la coastele in format sambata duminica. Nu ai timp sa repari nimic. Se termina prima zi si gata, parc inchis pentru a doua zi. Sa zicem ca poti repara ceva, dar nu mai ai timp de testat nimic. Iar economia de bani, sa fim seriosi, o noapte de cazare si o zi de mancare, fata de restul cheltuielilor, sunt fix nimic.
  Dar daca asa a vrut lumea…
  In fine, noi sa fim sanatosi. Am intrebat din pura curiozitate, ca nu imi explicam de ce, daca e masina in parc, nu te dai.
  P.S: faina masina. 😀

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)