autovit.ro

Varsta cumparatorului si modelul masinii sunt necunoscute ale aceleiasi ecuatii?

Acum cativa ani, la prezentarea mondiala a noului Porsche 911, am fost anuntati ca varsta medie a clientului tip pentru astfel de masina este de, 54 de ani. Eu l-am avut pe al meu la 37, dar asta o fi doar exceptia menita sa intareasca regula… 😉
In 2006 am facut un concediu in Franta la bordul unui surprinzator de placut Renault Vel Satis, insa nu am putut sa nu observ ca, de fiecare data cand intersectam o astfel de masina, soferul de la volan era la limita dintre varsta a doua si a treia.
La polul opus, am cunoscut un baiat care la implinirea varstei de 18 sau 20 de ani, a primit cadou un Bentley Continental GT, masina care prin definitie “cere” o anumita prestanta din partea posesorului.
Decurand mi-am cumparat o masina extraordinara, un BMW 530d e39. Dupa cum va amintiti, spuneam ca masina a avut un singur proprietar, are 78 mii km, este full options, deci nu am de ce sa ma plang. Cu toate acestea, simt ca o sa ne despartim relativ curand, pentru ca, la bordul ei ma simt…batran!
Probabil ca un 330d coupe de un an-doi mi s-ar potrivi ca o manusa.
Dar, pana atunci, ce parere aveti, este o relatie stransa intre varsta potentialului cumparator de masina si modelul pe care se decide sa-l cumpere?
Vi se pare la fel de ridicol un tanar puber cu un Rolls Phantom ca si o venerabila doamna de varsta a treia la volanul unul KTM X-bow???

Ce masina pentru ce varsta, asta e intrebarea!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)