autovit.ro

2012-anul TAXEI!!!

Hai La Multi Ani!

As putea, de asemenea, sa va doresc un an mai bun, insa la modul cum a pornit, e putin probabil ca, cel putin din punct de vedere auto, lucrurile sa mearga astfel…

Daca ne inchipuim un soi de horoscop auto, e clar ca in niciun caz 2012 NU va fi pentru noi, automobilstii, anul Dragonului de apa. Asta pentru ca Dragonul in cauza…s-a inecat! I-a stat legislatia romaneasca in gat si a sucombat! In toata viata lui de dragon chinez nu vazuse asa ceva! De mii si mii de ani incoace nimeni nu indraznise o astfel de incalcare flagranta a principiului de baza a dreptului si anume ca nu se pot emite legi cu efect retroactiv!!!

“Astrele” Boc, Borbely, Ialomiteanu si Basescu ce inca mai stralucesc pe cerul anului de la noi au decis insa altceva. Cu Boc retrograd in Mercur, faptul ca Ialomiteanu e redus in Jupiter nici nu a mai contat!
Colac peste pupaza, intr-o coincidenta astrala senzationala, Borbely-autorul aberatiei-, pare sa fie si el retard in raport cu astrele surori din europa, astfel incat era clar ca o noapte senina ca Basescu o va promulga, fiind usor afundat in Venus, deci fara o vizibilitate clara asupra subiectului…

Astfel ca, indiferent de zodia careia ii apartii, fie ea Dacia, Mercedes sau BMW, anul 2012 te ARDE! Iar chinezii sa-si puna ambitiile astrale in cui si sa nu mai prezica viitorul in tarisoara noastra ca poate se incrunta cvartetul astral de mai sus si va fi vai de dragonii lor!

Singura solutie va fi, din nou, multitudinea de procese, scandalul, Curtea Europeana si imaginea tamponata a Romaniei care a modificat de “n” ori o lege ca sa ajunga la cea mai proasta varianta din toate!

Hai noroc!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)