autovit.ro

La gunoi cu TAXA!

O sa incep prin a va spune ca in loc sa fiu in spume, infricosat de incapacitatea guvernantilor de a face un lucru “odata si bine”, am ajuns, din pacate, sa fiu…imun! Si este cu atat mai trist cu cat sunt convins ca si mica noastra voce de pe Facebook si Twitter s-a auzit, totusi, in cabinetele ministeriale.
Sigur ca decisive au fost zilele de proteste in strada, dar iata ca se dovedeste inca o data, ca uniti putem sa avem putere!
Astazi ministrul mediului a anuntat ca amana aplicarea taxei pentru masini inmatriculate inainte de 2007 si la care nu s-a platit taxa de mediu, pana la 1 ianuarie 2013! Mai multe, inclusiv pozitia Ford Romania – foarte decenta-, si APIA, gasiti la acest link.

Cu toate acestea, asa cum spuneam, nici macar nu ma mai pot bucura. Au inventat si reinventat, in cel mai pur stil diletantist, taxa cu modificare anuala, trimestriala, lunara. Sunt halucinanti!
Pacat ca piata de second-hand nu este cotata undeva la vreo bursa, sa fi vazut atunci variatii…

Deci, in concluzie, sa nu ne lasam, ca tot mai exista o speranta!

6 Comentarii

 1. sorin

  pai fratilor voi va minunati ca n au facut in 22 ani legea asta bine….EI BAIETII DESTEPTI n au facut NIMIC bine ,decat sa ne fure si sa ne faca datori pe viata…ESTE SIMPLU:TRAIM IN ROMANIA.

 2. Jimmy

  Salutare domnilor,
  Daca vreau sa-mi vand masina astazi, cumparatorul trebuie sa mai plateasca vreo taxa de poluare?
  Mentionez ca masina a fost inmatriculata in Ro in septembrie 2007 si este fabricata in iulie 2007.
  Multumesc fain.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)