autovit.ro

In Franta, Dacia e mai scumpa la mana a doua

Dacia Duster si Dacia Lodgy sunt cele doua marci care au ajuns sa fie mai scumpe la mana a doua decat noi. Acest fenomen se intampla in Franta si este datorat termenelor de livrare de pana la 7 luni.

Daca in anul 2010 Dacia Duster se livra in Franta la fel de greu ca un Ferrari, anul acesta este randul Daciei Lodgy. Astfel, pe site-urile de anunturi de vanzari de autoturisme second-hand se gasesc deja masini la preturi mai mari decat cele de pe site-ul oficial Dacia.

Modelul 1.5 DCI LAUREATE cu 5 locuri se vinde la mana a doua (rulata 1000 de km) cu 16.400 de euro, in timp ce o masina identica, pe site-ul dacia.fr, se vinde cu 15.400 de euro.

Termenul de livrare al unei masini in Franta ajunge si la 7 luni si de aceea oamenii prefera sa dea mai mult pe o masina secon-hand. Astfel, nu e de mirare ca o Dacie Duster cu 10.000 de km pe bord sa fie mai scumpa decat una noua.

 

Un comentariu

  1. laurentiu

    Ma intreb de ce le vand oamenii dupa doar o mie de km??in afara de faptul ca sunt noi,nu cred ca prea are ce sa te incante.nu compara dacia cu nici o alta masina.e noua si e ieftina,atat.prefer una second hand mai dotata.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)