autovit.ro

Trebuie sa vedeti viralul cu un final neasteptat

O blonda care vorbeste despre machiaje. Arata produse, se lauda cu ochii ei fardati, spune ce va urma si ce trebuie facut. Nimic neobisnuit pana acum.

Si totusi ceva a facut ca acest video sa devina viral si sa aiba aproape 1.200.000 views pe Youtube. Va invitam sa il vedeti si voi si apoi mai discutam:

V-a stat inima? Si noua! Si totusi spune un adevar ingrijorator: 500.000 de accidente rutiere pe an din cauza femeilor care se machiaza la volan!

Am avut si noi o mica discutie despre acest subiect, pe pagina noastra de Facebook. La aceasta poza, v-am rugat sa dati like daca stiti si voi o fata care face asta:

300 de like-uri, 57 share si multe zambete. Radem, radem, dar va rugam sa nu va mai machiati la volan! Multumim ­čÖé

2 Comentarii

  1. iulianm

    Da, este o sursa de accident. Dar cel mai mult, cu o rata mult mai ingrijoratoare de accident este TELEFONUL MOBIL si asta atunci cind este folosit la volan. De ce nu inteleg oamenii sa renunte la el in timpul condusului? Eu unul am renuntat la el.

  2. Ildiko

    Bravo Iulian, speram sa fi un exemplu bun de urmat.
    Ar trebui sa le ia un an permisul celor care vb latelefon la volan, cei care fumeaza la volan, sau mai rau, vorbesc si la telefon si mai si fumeaza.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)