autovit.ro

S-a finalizat repartizarea primelor tichete RABLA 2013

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat ca a fost incheiata prima etapa de distribuire a cupoanelor valorice alocate persoanelor fizice. Care sunt judetele in care au ajuns cele mai multe tichete?

In intervalul 19 – 21 iunie 2013, in functie de cererile depuse de colectori si de deconturile facute de acestia, Administratia Fondului pentru Mediu a distribuit toate tichetele alocate persoanelor fizice. Totusi, conform Ghidului de finantare a “Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national”, in aceasta prima etapa au fost distribuite doar 25% din numarul total de tichete, in functie de numarul masinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judetene. Iar cum discutam si in articolele anterioare, aceasta impartire a fost realizata pe baza statisticilor realizate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

cupoane_2

Iar pentru a elimina orice suspiciune cu privire la modul de distribuire a cupoanelor RABLA 2013, AFM a publicat pe site-ul propriu situatia distribuirii tichetelor pe fiecare colector. Astfel, cele mai multe tichete s-au indreptat catre persoanele fizice din judetele Valcea, Gorj, Sibiu si Alba, in timp ce la polul opus, cele mai putine cupoane au ajuns in Ialomita, Calarasi si Vaslui.

Mai mult, consumarea tichetelor primite initial a fost conditia obligatorie pentru depunerea unei noi cereri de distribuire de catre colectori. Impartirea tichetelor solicitate a fost realizata in limita stocului disponibil la nivel national pentru persoanele fizice si pana la epuizarea acestora, in functie de cererile colectorilor.

Administratia Fondului pentru Mediu mai precizeaza ca sesiunea de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv institutiile publice din “Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national” este deschisa in prezent, iar termenul limita de depunere a dosarelor este 31 august 2013.

Voi ati reusit sa obtineti un tichet valoric pentru a putea participa la editia din acest an a programului RABLA? Vi s-a parut complicata procedura?

7 Comentarii

 1. soarece

  dar au ajuns sau nu tichetele astea si la calarasi?? ca eu am am fost sa intreb si imi spuneau ca nu au ajuns inca… si ca nu stiu daca vor mai ajunge, sau este o “smecherie” a celor care dau tichetele?

 2. soarece

  dar au ajuns sau nu tichetele astea si la calarasi?? ca eu am am fost sa intreb si imi spuneau ca nu au ajuns inca… si ca nu stiu daca vor mai ajunge, sau este o “smecherie” a celor care dau tichetele?

 3. cris

  tichetele au fost repartizate in functie de spagile primite!,vezi orase mari care au primit in prima faza la fel ca si celelalte orase mici si in faza a doua,nu au primit nimic,doar cele care au dat spaga,trimitere la saitul de repartizari.

 4. vasile

  cine vrea un tichet il vand urgent:0767519514

 5. copilu

  am si eu o masina pt rabla daca este cineva interesat

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)