autovit.ro

Programul Mercedes-Benz pentru autoturisme rulate

Disponibil la dealerii autorizati Mercedes-Benz, programul ProvenExclusivity ofera garantia calitatii unei game variate de autoturisme rulate Mercedes-Benz. Acestea au o vechime de maximum 6 ani, un rulaj de cel mult 150.000 de km, revizii la zi, istoric cunoscut si certificat, sunt foarte bine intretinute si nu au fost implicate in accidente majore.

Fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspectie si verificare iar inlocuirea pieselor, acolo unde este cazul, se face doar cu piese originale. Pentru aceste autoturisme nu sunt necesare revizii in urmatoarele 6 luni sau 10.000 de km.

Garantie

Fiecare autoturism certificat ProvenExclusivity se bucura de garantie valabila pentru 12 luni de la data vanzarii fara limita de kilometri, valabila pe tot teritoriul UE.

Servicii de mobilitate

Autoturismele  Mercedes-Benz rulate, certificate ProvenExclusivity beneficiaza si de serviciile de mobilitate Mobilio sau Mobilio Life, in functie de data primei inmatriculari. Mai multe detalii pe site-ul oficial Mercedes-Benz.

Mercedes benzFinantare

Cei care opteaza pentru serviciile de finanțare dedicate puse la dispoziție de Mercedes-Benz Financial Services, beneficiază de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid și pot conduce mașina pe care o doresc in cel mai scurt timp.

Test-drive

Orice autoturism rulat certificat ProvenExclusivity aflat in stocul Centrele Autorizate de Vânzări poate fi testat intr-un termen de 24 de ore de la solicitare.

Posibilitatea de schimbare

Daca, dupa achizitionare, clientul considera ca nu a facut cea mai buna alegere, in termen de 10 zile poate inlocui autovehiculul cumparat cu alt autoturism de aceeasi valoare sau cu unul avand o valoare superioara.

Trade-in & Buy-back

Personalul din Centrele de Vanzari si Service Mercedes-Benz va efectua o evaluare a masinii detinute in prezent si a pretului de vanzare. Un autoturism certificat ProvenExclusivity se poate achizitiona rapid, lasand ca avans autoturismul detinut.

Daca vrei sa simti si tu placerea de a conduce un Mercedes-Benz, contacteaza cel mai apropiat Centru Autorizat!

 

14 Comentarii

 1. Nitu VALENTIN

  sunt interesat de oferta dvs si vreau mai multe detalii ,se primesc si vauchere ,tel 0768417381 sau mail
  CU RESPECT ASTEPT RASPUNS

 2. Laurentiu

  Ma intereseaza un Mercedes c klass ,max 8000 euro.Astept raspuns pe email.Multumesc.

 3. Romeo Badea

  Detin un Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 CRD din 2004 si doresc sa stiu daca pot achizitiona in schimbul acestuia un Mercedes Vito sau Viano cu posibilitatea achitarii diferentei de pret in sistem leasing.Multumesc si astept raspunsul dvs

 4. danciu eugen

  si pe mine ma intereseaza un mercedes c clas mai nou pentru ca eu am plecat din 2000 tot masini mercedes si sint foarte multumit am avut o cobra din 82 c 200 cu motor de1980cc si am facut 2390000 de km si am schimbat segmenti de 2 ori acum am un c clasdin 2001 cu motor de 2,2 ful piele si fac 200000 de km si as vrea tot un c clas dar cu motor de 1990 si an cit mai recent si tot cdi cam cit ar costa daca las da pe al meu cit mai trebuie sa dau masina mea arata impecabil sint profesionist nu amator si cam dupa 2006 2007 an fb si motorul sub 2000 de cc cam cit mar mai costa pe mine

 5. Sloata George

  Buna ziua ! Unde putem sa vedem si noi masinile valabile, detalii, preturi, ect ?

 6. Sloata George

  Buna ziua ! Unde putem sa vedem si noi masinile valabile, detalii, preturi, etc ?

 7. Dan Marinescu

  Apreciez mertzurile, dar cu jumatate din banii pe unul iti iei un avion de la SAAB si esti mult mai multumit (costuri intretinere, elegantza, stabilitate, consum etc.).

 8. ionut

  vreau si eu un ml.2007-2010,care stie sau are ,sa ma sune la tel.0744167067.

 9. Marian B

  Buna ziua. Ma intereseaza un autoturism B Classe , diesel. Care este oferta dvs? Va multumesc

 10. Tomescu Aurel

  Sunt interesat de achizitionarea unei masini merecedes clasa E sau S prin programul BUY BACH..,PE FIRMA!

  Multumesc anticipat!

 11. Marius

  Sunt interesat am un bmw 318i si diferenta sistem lising.astept raspunsu

 12. CIRSTEA GHEORGHE

  SUNT INTERESAT DE ACHIZITIONAREA UNUI ML DUPA 2014 SISTEM BUY BACH …PE FIRMA ,DAU UN Q 5 FABR.2009.VA MULTUMESC

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)