autovit.ro

Ne vedem la Salonul Auto Moto 2016

Pasionat de auto si esti in Bucuresti intre 20 si 24 aprilie? Atunci stim exact ce ti-ar placea sa faci. Trebuie sa vii la standul Autovit.ro de la Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei.

Ne-am pregatit cum se cuvine pentru acest eveniment. Ti-am pregatit masini de colectie, Virtual Reality cu teme auto, jocuri cu mașini pe Xbox la care daca chiar te pricepi poti castiga super premii.

Te intrebi ce premii? Premii in viteza si cu multi cai putere, normal. Cum ti-ar suna o tura pe circuitul Titi Aur? Daca ti-am spune ca vei fi intr-un Audi RS4 devine si mai interesant? Daca iti mai spunem si ca o sa mergi cu masina pe doua roti te-am convins deja ca merita sa vii la standul Autovit.ro?

Ce alte surprize iti mai pregatesc organizatorii:

 • concurs international cu cei mai buni piloti de drift din Europa;
 • expozitie nationala de Tuning;
 • parada moto si zona dedicata pentru motociclisti;
 • vehicule neconventionale.

Ne vedem in Piata Constitutiei sa vorbim ca de la pasionat auto la pasionat auto.

4 Comentarii

 1. Gheorghe robert

  Va salut, am o masina Mitsubishi starion 2000 turbo din 1986 masina de serie limitată , de unde as putea procura o chiuloasa deoarece cea de pe masina are o fisura FRT mică si pierde compresie nu funcționează decât in treapta 1. Sau sa dau masina la schimb cu un auto care să-mi fac treaba . Va multumesc

 2. Popey Gabriel

  Salut !
  Vin cu o sugestie…
  proba poligon auto (toate probele)contra timp !!slalom,parc cu fata ,laterala cu spatele ,mers cu spatele linie dreapta,slalom cu spatele si gararea cu spatele….si participarea scolilor auto din Bucuresti !

 3. Popescu

  Anca nu v-ati rezolvat problema cu motorul de cautare . Responsabili de saitul vostru sunt probabil platiti de alte saituri sa va pierdeti clientii . De la 1- 2accesari pe zi ati ati ajuns inexistenti pt mine . Cu parere de rau

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)