autovit.ro

Test Drive: Noul Ford Focus 2018 [VIDEO]

După un tiraj de 16.000.000 de automobile, Ford revine cu a patra generație a modelului Focus, un model ce a făcut istorie încă de la lansarea sa în 1998.

Dacă design-ul primei generații a fost inovator, a doua generație s-a bucurat de linii conservatoare iar a treia generație a fost mai elegantă decât se așteptau cumpărătorii, a patra generație vine cu un desen sportiv și zvelt, o caroserie ce dă impresia de putere și agilitate chiar și când mașina stă pe loc.

Vezi cele mai bune oferte de Ford Focus pe Autovit.ro!

Să fie generația a patra cea mai reușită dintre toate? Nimeni nu v-ar contrazice dacă ați susține acest lucru. Pentru a vedea experiența noastră de la lansarea noului Ford Focus în România, puteți vedea review-ul celor de la eblogauto.ro!

3 Comentarii

 1. URAGANU

  In newsletter ne spuneati cum ati testat voi Ford Focus, iar pe pagina asta, penibila, ne redirectionati catre un alt site.

  Hai sa ne pisam pe textele voastre de 2 bani.

 2. Unu

  Noul sau rebutul model Ford Focus e copie fidela din lateral a Mazdei 3, din fata a Kiei C’eed si din spate a Hyundai-ului i30 …. Mi se pare mie, sau au ramas fara inspiratie pentru modelul asta?

 3. Mihai

  Ti se pare. In 2018 tu inca mai vrei modele care sa fie 100% design nou? Asa e piata, e normal sa se inspire din alte parti. Pana la urma conteaza masina si nu faptul ca stopul spate seamana cu nu stiu ce.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)