autovit.ro

Recomandări de igienizare a mașinii

Cum vă puteți igieniza mașina?

Am pregătit o serie de măsuri pe care le puteți lua pentru a vă igieniza mașina:

  • Folosiți soluții dezinfectante în recipiente cu pulverizator: au un efect puternic, dar aveți de nevoie de cârpe sau șervețele uscate pentru a le aplica. Recomandăm o rolă de prosoape de hârtie pentru a nu folosi materiale textile.
  • Puteți folosi săpun simplu cu apă: aceasta este probabil cea mai ieftină și mai eficientă metodă pentru a scăpa de bacterii.
  • Folosiți un set de mănuși chirurgicale în timpul aplicării soluțiilor. De asemenea, toate deșeurile/gunoaiele găsite în mașină ar trebui atinse doar cu ajutorul mănușilor.
  • Dezinfectați toate mânerele ușilor autoturismului precum și zona portbagajului.
  • Insistați în zona volanului, a schimbătorului de viteze, a cotierei, a comenzilor de închidere/deschidere a ușilor și de urcare/coborâre a geamurilor, a comenzilor sistemului de climatizare și a unității media
  • Dacă mașina este folosită pentru taximetrie sau ride-sharing, acordați o atenție deosebită și locurilor din spate. Dezinfectați bancheta, dar și spătarele scaunelor din față, acolo unde ar putea ajunge bacterii în urma unui strănut sau a unui pasager care tușește.
  • Folosiți un suport de pahar pentru a depozita o sticlă de dezinfectant pentru mâini și utilizați-l cât mai des.

Acestea nu sunt recomandări oficiale ale autorităților. Le considerăm o serie de măsuri de precauție pentru binele fiecărei părți implicate în tranzacționarea unui mașini. Ceea ce ne dorim este ca toată lumea să fie în siguranță și sănătoasă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)