autovit.ro

700 de dealeri auto au incredere in Autovit.ro

Piata masinilor noi din Romania a inregistrat scadere dupa scadere incepand cu anul 2007 si pana in prezent. Potrivit 0-100.ro (foto dreapta), fata de maximul din 2007, in 2012, inmatricularile de masini noi au scazut de aproape cinci ori, ajungand la un numar de doar 66.436 de unitati.

Cu privire la reinmatriculari, acestea sunt cat importurile de masini noi si rulate la un loc, dovada a faptului ca oamenii tranzactioneaza masini si in plan local. Cu toate ca anul trecut era asteptata o crestere a reinmatricularilor, fata de 2011, numarul acestora a scazut cu 13%.

Pe de alta parte, piata masinilor rulate ce provin din import a crescut cu 85% anul trecut fata de 2011. Odata cu introducerea noului timbru de mediu, este asteptat ca importurile de rulate sa creasca si in 2013.

Intr-o astfel de situatie, vanzarea masinilor – fie noi sau second-hand – devine o provocare! Alegerea canalelor prin care se promoveaza anunturile trebuie facuta cu grija. Ne bucura faptul ca cea mai mare parte a dealerilor auto din Romania a considerat Autovit.ro ca fiind unul dintre canalele cele mai bune de promovare si vanzare a parcului lor auto.

clubAstazi avem pe site avem un numar de 700 de dealeri activi din intreaga tara, partenerii nostri de incredere, inscrisi in Clubul Dealerilor Autovit.ro.

Clubul Dealerilor Autovit.ro este un proiect pe care l-am realizat pentru a ajuta dealerii auto sa-si dezvolte afacerea. Membrii clubului beneficiaza de o multime de avantaje: asocierea cu brandul Autovit.ro, o sectiune dedicata in site-ul nostru, carti de vizita si elemente de semnalizare outdoor realizate de catre Autovit.ro. In plus, Sistemul de Puncte Bonus le permite sa adune puncte pe care le pot transforma in bani si le pot folosi pentru orice operatiune in site, in functie de necesitati.

Le multumim tuturor celor 700 de dealeri pentru un parteneriat frumos si constructiv pentru ambele parti! 

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)