autovit.ro

Alfa Romeo Giulia intră în dotarea Poliției Rutiere Ilfov

Poliția Rutieră Ilfov a primit un exemplar Alfa Romeo Giulia Veloce pus la dispoziție gratuit de către importatorul mărcii italiene în România. Sedan-ul va fi folosit de Poliția Ilfov timp de 12 luni.

În următorul an, Poliția Rutieră Ilfov va utiliza un exemplar Alfa Romeo Giulia ca mașină de patrulare. Exemplarul primit de către reprezentanții legii este versiunea Veloce echipată cu motor pe benzină 2.0 turbo ce dezvoltă 280 CP și poate atinge 100 km/oră în 5.2 secunde. Viteza maximă cu care poate rula acest model este 240 km/oră. Exemplarul este echipat cu transmisie automată cu opt rapoarte și tracțiune integrală Q4.

alfa-giulia-ipj-2

România devine astfel a doua țară din lume, după Italia, în care modelul Giulia este folosit de către forțele de ordine. Giulia va însoți echipajele IPJ Ilfov care vor supraveghea centura Bucureștiului, Autostrada A3 și DN1, dar va acționa și pe raza localităților Buftea, Snagov și Otopeni.

Pentru a își putea îndeplini misiunea, Giulia a primit sisteme optice și acustice specifice activităților Poliției Rutiere.

În Italia, un exemplar Giulia Quadrifoglio V6 de 510 CP este utilizat de către Carabinieri în misiuni speciale, în timp de Poliția de Stat utilizează versiunea Giulia Veloce.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)