autovit.ro

Anul nou, volanul si bonul de benzina

Pentru cei care isi mai aduc aminte ca Ceausescu a fost personaj real si nu doar de cosmar – sau in curand de benzi desenate, ca sigur se va gasi cineva sa-l transpuna -, mai tineti minte cand benzina era pe bonuri si nu se gasea aproape deloc?
Si stateam cu ZILELE (da, dragi copii din generatiile PRO si MALL) la coada ca sa luam 20 de litri, de ne aduceau apropiatii mancare si apa ca sa nu scapam randul? Sa te tii atunci socializare intra sau extra masina!

Ei bine, acele vremuri au disparut in negura amintirilor si au fost inlocuite de SUV-uri si SAV-uri de preferinta M, AMG sau SRT, ce consuma ratii intregi de benzina din vremurile mai sus amintite doar la o linie pe Magheru…Nu ca ar fi ceva fundamental rau in asta.

Anyway, sa ne bucuram doamnelor si domnilor de ultimii zeci de ani in care vom mai arde carburanti fosili, sa ne cumparam masinile pe care ni le dorim cu adevarat, sa le dotam asa cum vrem, sa le tunam, sa le punem anvelope de iarna atunci cand e cazul, sa nu uitam sa le schimbam uleiul si filtrele, sa le iubim asa cum se cuvine!

Sa ne dam la curse cei care ne dam si cei care se vor da, iar altii sa priveasca si sa se bucure!

Sa ne aduca anul tot soiul de bucurii, sa le impartim cu prietenii dar si cu benzinarii si mecanicii, cu fanii si colegii.

Un An Nou fericit va doresc, in care sa va gasiti masina vietii si sa aveti parte numai de drumuri sigure cu ea!

PS Era sa uit, mancati mult Goji! 😉

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)