autovit.ro

Anunturile Autovit.ro promovate si in reteaua Rol.ro

Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto si Rol.ro, primul portal web din Romania au lansat site-ul anunturiauto.rol.ro.

Proiectul isi propune o mai buna expunere a anunturilor auto gazduite pe platforma Autovit.ro.

Astfel, un anunt postat pe site-ul oficial Autovit.ro va putea fi vizualizat si pe noul site anunturiauto.rol.ro, beneficiind astfel de o expunere mai mare prin includerea în trafic si a vizitatorilor din reteaua Rol.ro.

Extinderea serviciului de anunturi online aduce beneficii atat potentialilor clienti care vand sau cumpara autovehicule prin intermediul acestui serviciu cat si companiilor partenere.

„Alegerea ROL.ro pentru realizarea primului nostru site co-branded vine in urma unei colaborari  deja existente între Grupul Allegro si portalul ROL.ro , convingandu-ne de profesionalismul lor pe parcursul realizarii proiectelor trecute. Un factor major in aceasta decizie l-a avut bineinteles si traficul insemnat de care beneficieaza site-ul partenerului nostru, fiind unul dintre cele mai cunoscute portaluri de internet din Romania. Prin acest site co-branded dorim sa oferim o expunere cat mai mare a anunţurilor clientilor nostri, cat si sa oferim vizitatorilor nostri informatii de calitate si de larg interes”, a declarat Attila Okányi, General Manager Autovit.ro.

„ROL.ro nu a avut pana in acest moment un site dedicat anunturilor auto, insa la cererea utilizatorilor nostri ne-am extins si pe acest domeniu. Parteneriatul cu liderul in domeniul anunturilor auto online, Autovit.ro, ne onoreaza cu adevarat si ne bucuram ca am reusit sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin acest proiect. Avem mare incredere in reusita acestui proiect numit anunturiauto.rol.ro, astfel ne asteptam sa observam un trafic semnificativ pe aceasta nisa”, a declarat Daciana Paraschiv, General Manager ROL.ro.

6 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)