autovit.ro

Aston Martin Cygnet

Este oficial, Aston Martin a confirmat astazi ca in 2011 va incepe productia modelului Cygnet, un model de lux pentru oras.
Producatorul auto englez a specificat ca pretul si detaliile vor fi anuntate la sfarsitul acestui an. Se presupune insa ca pretul de vanzare al Cygnet-ului va fi undeva intre €34,000 – €57,000, si ca initial acesta va fi vandut doar clientilor existenti Aston Martin.

Aston Martin - Cygnet

Cygnet a fost prezentat pentru prima oara in Martie la salonul auto de la Geneva ca si concept car pentru pre-productie. Cygnet este defapt un Toyota iQ cu o puternica infuzie de stil si spirit Aston Martin. Detalii unice de stil precum grila frontala, design-ul spoilerelor, jantele din aiaj si un interior de lux cu detalii inspirate din gama supercar a producatorului englez, diferentiaza clar Cygnet de fratiorul lui de sasiu si motorizare de la Toyota.

Aston Martin - Cygnet (detaliu interior)

Bebelusul Aston Martin va fi „construit” la Gaydon in Warwickshire (sediul Aston Martin), modelele de baza Toyota iQ urmand a fi importate in Marea Britanie din Japonia. Este de asteptat ca Cygnet, la cei 3m lungime ai lui, va pastra motorizarea de 1.33l in 4 cilindri cu 98cp (benzina) a iQ-ului impreuna cu o cutie manuala in 6 trepte sau optional o cutie CVT (continuously variable transmission – transmisie variabila continuu).

Aston Martin - Cygnet

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)