autovit.ro

Audi A4 Allroad a fost lansat la Salonul Auto de la Detroit

Una dintre premierele importante la Salonul Auto de la Detroit este noul Audi A4 Allroad. La mai puțin de jumătate de an după lansarea noii generații A4, germanii de la Audi ne prezintă deja versiunea pentru drumuri dificile.

Versiunea Allroad a modelului A4 a debutat pe generația precedentă, profitând de succesul modelului A6 Allroad. Pentru că este un model apreciat de către clienții săi, noul A4 va avea și el o versiune dedicată drumurilor dificile, iar aceasta a fost prezentată pentru prima dată publicului la Salonul Auto de la Detroit, primul eveniment auto important al anului.

Interior

Audi A4 Allroad folosește varianta break a noului model de clasă medie, și reușește să iasă în evidență prin aripile evazate și protecțiile suplimentare din plastic negru pentru aripi și praguri. Spoilerul față beneficează de un design mai agresiv, iar jantele sunt special create pentru versiunea Allroad.

Pentru că A4 Allroad este dedicat celor care au nevoie de un automobil care să poată parcurge și drumuri dificile, noul model are o gardă la sol mai mare cu 34 mm. Suspensia adaptivă este oferită în standard, la fel ca și tracțiunea integrală quattro.

Pe lista de motorizări regăsim doar unități turbo atât pe benzină, cât și diesel. Cinci motoare diesel și unul pe benzină vor asigura puteri cuprinse între 150 și 272 cai putere. Pentru transmisie se va putea alege între cutia de viteze manuală cu șase trepte sau între cutiile automate S-tronic cu șapte trepte sau tiptronic cu opt trepte.

Noua generație a modelului Audi A4 Allroad va sosi în show-room-urile europene în această vară, iar prețurile vor începe de la 44.750 euro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)