autovit.ro

Autostrada A2 București-Constanța se va închide pe o porțiune de 40 km pentru lucrări de reabilitare

Surse din cadrul CNADNR spun că autoritățile vor închide traficul pe autostrada A2 timp de trei luni pe o porțiune de 40 km pentru lucrări de reabilitare.

Autostrada A2 București-Constanța este o legătură importantă între capitală și estul țării. Dar este și una din autostrăzile cu extrem de multe gropi ce își fac apariția după fiecare iarnă în special pe prima bandă de rulare. Conform Digi24, surse din cadrul CNADNR spun că pentru a remedia situația este nevoie ca autostrada să fie închisă pe o porțiune de 40 kilometri situatp între Lehliu și Drajna.

autostrada1

Dacă acest lucru se va adeveri, autostrada ar putea fi închisă pe această porțiune pentru 3 luni, iar traficul va fi deviat pe DN3A (Lehliu Gară-Drajna Nouă). Autoritățile spun că își doresc ca lucrările să se încheie până la deschiderea sezonului turistic, dar momentan nu este gata nici documentația pentru licitația lucrării. În cel mai bun caz, lucrările ar trebui să dureze până la jumătatea lunii iulie. În 2017, ar urma apoi să intre în lucrări în și sectorul aflat între București și Fundulea. CNADNR a efectuat recent un inventar al stării tehnice a autostrăzii A2 și a inventariat 1.600 metri pătrați de gropi doar pe sectorul de 40 de kilometri ce ar urma să intre în reparații

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)