autovit.ro

V-am pregatit un nou motor de cautare in site

Pentru ca mereu vrem sa imbunatatim site-ul si sa raspundem sugestiilor voastre, astazi avem o surpriza, speram noi placuta, pentru voi. Avem un nou motor de cautare pentru Autoturisme.

Practic, in momentul in care veti intra pe prima pagina a site-ului Autovit.ro, veti putea observa un nou buton in partea dreapta a site-ului. Acesta va va indruma catre noul motor de cautare pe care va invitam cu drag sa il incercati.

Principalele modificari pe care le veti putea observa sunt:

– campurile de cautare avansata si lista de rezultate vor aparea intr-o singura pagina

– astfel veti putea sa modificati parametrii de cautare mult mai usor, fara sa fiti nevoiti sa va intoarceti in alta pagina

– modificarile pe care le veti face in campul de cautare vor avea efect in timp real

– pentru ca voua sa va fie si mai usor sa cautati ceea ce va doriti, am introdus, in partea de sus, o casuta noua de cautare (astfel veti putea cauta acolo direct “bmw 2008 aer conditionat”, de exemplu)

designul paginii de cautare a fost imbunatatit, permitand vizionarea mai usoara a mai multor elemente dintr-un anunt, fara sa fiti nevoiti sa deschideti anuntul

– numarul de rezultate pe care vreti sa vi le afiseze motorul de cautare poate fi selectat, astfel putand fi vizualizate pana la 60 de anunturi pe pagina, in ordinea dorita de dumneavoastra (cele mai noi, cele mai vechi, cele mai ieftine, cele mai scumpe)

Aceasta este prima dintr-un lung sir de schimbari, menite sa faca site-ul mai prietenos si mai usor de utilizat de catre voi. In timp, vom imbunatati toate categoriile de cautare si toate paginile site-ului.

Asteptam feedback-ul vostru la adresa sugestii@autovit.ro si aici in comentarii si va dorim cumparare si vanzare placuta!

51 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)