autovit.ro

Autovit.ro prezintă primul Ferrari GTC4 Lusso T importat în România

Forza Rossa Holding a adus în România Ferrari GTC4 Lusso T, primul model Ferrari cu patru locuri ce folosește un motor V8. Echipa Autovit.ro l-a testat deja, iar mai jos poți vedea toate imaginile.

Ferrari GTC4 Lusso T este o evoluție a modelului Ferrari GTC4 Lusso ce a fost lansat în februarie anul trecut, când modelul FF a beneficiat de un redesign complet, atat interior cat si exterior, plus un nume nou.

Dacă la lansare, Ferrari GTC4 Lusso a fost prezentat cu propulsorul V12 de 6.3 litri și 690 CP, constructorul italian a adăugat ulterior și versiunea GTC4 Lusso T. Lansată chiar în acest an, Lusso T renunță la motorul aspirat V12 în favoarea unui propulsor turbo V8 de 3.9 litri ce dezvoltă 610 CP ce transmite puterea exclusiv către puntea spate. Lusso T este primul model Ferrari cu patru locuri ce folosește un motor V8.

Ferrari GTC4 Lusso T

Ferrari GTC4 Lusso T

Ferrari GTC4 Lusso T

Echipat cu acest motor, Ferrari GTC4 Lusso T poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,5 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 325 km/oră.

Ferrari GTC4 Lusso T

Ferrari GTC4 Lusso T oferă patru locuri în habitaclu și un portbagaj suficient de încăpător (450 litri), fiind unul dintre cele mai practice modele produse la Maranello.

Noul model folosește sistemul de direcție integrală numit 4RS-S. Pe scurt, puntea spate poate ghida mașina în viraje, ceea ce aduce un plus de siguranță în virajele abordate în stil sportiv. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze cu două ambreiaje cu șapte trepte și padele pe volan.

Pentru mai multe detalii și modele, vizitează noul showroom Forza Rossa, dealer autorizat Ferrari în România, din Calea Bucureștilor nr. 91A, Otopeni, România.

Ferrari GTC4 Lusso T

Nu rata galeria foto de mai jos!

6 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)