autovit.ro

Autovit.ro te asteapta cu premii la Salonul Auto Moto 2013

In perioada 3-7 aprilie va avea loc Salonul Auto Moto 2013 in Piata Constitutiei din Bucuresti. Vom fi si noi prezenti la acest eveniment in zilele de 5, 6 si 7 aprilie, cand va asteptam in numar cat mai mare.

V-am pregatit surprize dintre cele mai placute! Zilnic vom derula CONCURSUL OREI – Powered by autovit.ro, cu premii oferite din ora in ora si un premiu suplimentar la finalul zilei.

Vizitatorii salonului vor primi la intrare un voucher pentru postrarea gratuita a unui anunt pe Autovit.ro. Voucherul va avea atasat un talon ce trebuie completat si depus in urna Autovit.ro, situata in apropierea scenei. Din ora in ora va fi tras la sorti un castigator. Acesta va primi „Pachetul Autovit.ro” alcatuit din mouse optic in forma de autoturism, breloc, bloc notes si pix.

SAM Autovit

Atat castigatorul cat si ceilalti participanti vor intra automat in extragerea pentru premiul cel mare, un GPS, oferit la sfarsitul zilei.

Mai mult, pe pagina de Facebook Autovit.ro, pana in data de 31 martie, se desfasoara un concurs ce are ca premii 90 de invitatii duble la eveniment.

Iata cate motive pentru a participa la Salonul Auto Moto: hostesse frumoase, masini tari, vedete si concerte, premii interesante!

Deci, ne vedem acolo?

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)