autovit.ro

Autoviteză la îndemâna pasionaţilor de maşini

De-a lungul timpului Autovit.ro s-a dovedit un portal util şi de încredere atât pentru vânzători cât şi pentru cumpărători. Nu o spunem noi, o spun de peste 10 ani atât cei care şi-au “€œmăritat” maşinile, dar şi cei care şi-au schimbat autoturismele cu tot mai mulţi cai putere.

Nu vă vom spune câte zeci de mii de maşini s-au vândut prin intermediul Autovit.ro, dar vă putem spune un lucru, că platforma este în continuă schimbare şi că oamenii care lucrează la “supapele” site-ului calcă deja acceleraţia pentru a veni mai aproape de cerinţele voastre.

Şi pentru că ne-aţi cerut, noi v-am ascultat şi iată care sunt noutăţile lunii mai.

Plăteşte cu cardul pentru anunţurile tale

Am introdus o nouă modalitate de plată pentru clienţii care doresc să publice un anunţ. Astfel, pe lângă plata prin SMS oricine doreşte să vândă o maşină sau orice produs legat de domeniul auto poate acum să plătească online cu cardul.

Platforma de plăţi este oferită în parteneriat cu GeCAD ePayment pentru a furniza astfel un serviciu sigur, eficient şi de încredere.

Plata se efectuează în 3 paşi simpli. Pentru detalii daţi un click AICI.

Autovit.ro, mobil şi prietenos

Tot ca urmare a cererilor primite de la voi vă reamintim cum puteţi să fiţi mai aproape de maşinile care vă pasionează. Iată cum puteţi folosi www.autovit.ro direct din contul vostru de Facebook:

•       Intraţi pe pagina de fani Autovit.ro de pe Facebook şi apasaţi butonul Like sau Îmi place (pentru versiunea în limba română)
•       Căutaţi anunţuri direct de pe Facebook folosind aplicaţia de anunţuri.

Şi asta nu e tot. Dacă citiţi acest articol de pe telefonul mobil accesaţi adresa m.autovit.ro pentru o utilizare simplă şi rapidă. Fără să vă spun mai multe despre versiunea mobilă şi despre cum urmează să se dezvolte, vă spun doar că ne vedem în iunie pentru căteva surprize interesante. Şi de data asta o spunem noi. 🙂

Până atunci vă las în compania lui Edwin.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)