autovit.ro

BMW ar putea furniza motoare pentru modele din gama Toyota

BMW și Toyota au semnat un parteneriat în urma căruia va rezulta un nou model sportiv ce va fi vândut de ambele mărci. Pentru BMW acesta va deveni noul Z4, iar pentru Toyota, noua generație Supra.

Însă, colaborarea dintre cele două mărci nu se va opri aici. Pe lângă dezvoltarea unei platforme comune pentru viitoarele modele BMW Z4 și Toyota Supra, exită posibilitatea ca anumite motoare BMW să fie grefate pe modele ale constructorului japonez.

Mai precis, ar putea exista un model Corolla echipat cu motorizare BMW. Nu se știe încă ce motor ar putea fi grefat pe viitoarea generație Corolla, model ce va folosi noua platformă TNGA (Toyota New Global Architecture). Cel mai probabil, însă, va fi vorba de un propulsor BMW de 2.0 litri cu patru cilindri pe benzină care să dezvolte în jur de 200 CP. Acesta ar putea deveni motorizarea de top pentru viitoarea Toyota Corolla.

bmw-2-0-litre-4-cylinder-turbo-engines-2

Restul versiunilor din gama Corolla vor fi motorizate cu propulsoare de cilindree mică, așa cum este motorul de 1.2 și 115 CP, propulsor ce este deja disponibil pe modelele Auris și noul crossover CH-R.

Noul model Toyota Corolla va fi lansat în 2018.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)