autovit.ro

BMW confirmă că va produce în serie modelele X7 și i8 Spyder

2016 este un an important pentru grupul BMW. Concernul german împlinește 100 de ani de existență și are planuri mari pentru viitorul apropiat. În cadrul unei conferințe de presă, oficialii mărcii au confirmat o serie de modele ce vor fi intoduse în producția de serie.

BMW are planuri ambițioase pentru viitorul apropiat și vrea să profite de faptul că 2016 este un an aniversar pentru grupul german. O serie de evenimente au marcat cei 100 de ani împliniți de BMW, iar oficialii mărcii au dorit să facă lumină și asupra proiectelor pe care se vor concentra în viitor. În cadrul unei conferințe de presă de amploare condusă chiar de liderii grupului din Bavaria, am putut afla ce modele noi vor intra în gama BMW în viitorul apropiat.

BMW i3 2014

Astfel, pentru început, BMW va mări și îmbunătăți gama de automobile cu propulsie electrică. Modelul i3 va primi o variantă îmbunătățită cu o autonomie semnificativ mai mare. Oficialii au lăsat să se înțeleagă că aceasta ar fi cu 50% mai mare ceea ce înseamnă că un viitor BMW i3 va putea parcurge 300 km cu un bateriile pline. Apoi, modelul i8 va primi și o versiune decapotabilă numită i8 Spyder.

În 2018, gama SUV-urilor BMW va avea un nou model de top. Acesta se va numi X7 și va intra în gamă peste actualul X5. Platforma va fi folosită și de marca Rolls-Royce care va dezvolta un SUV de lux.

BMW_X5_X6_M_54

În 2020, BMW va lansa și un model ce va folosi ca sursă de energie pila de hidrogen. Acest model va intregrat cel mai probabil în gama i, dar oficialii mărcii nu au dorit să dezvăluie pentru mult. Acest model va include toate tehnologiile viitorului inclusiv pilotajul autonom.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)