autovit.ro

BMW este cea mai populara companie din lume

La aceasta concluzie a ajuns firma de consultanta Reputation Institute care a publicat clasamentul celor mai populare companii de pe mapamond. Astfel BMW Group castiga pozitia de lider, devansand alte doua companii de renume: Apple si Google…

Aceasta performanta se adauga altor studii din ultima perioada care au evaluat BMW Group ca fiind cea mai valoroasa marca auto (Brand Z Top 100 realizat de Millward Brown) si compania cu cea mai buna dezvoltare durabila (premiile SAM Group).Cum grupurile Daimler si VW se regasesc si ele in Top 10, acest studiu a scos in evidenta reputatia de care se bucura automobilele “Made in Germany”. Alti constructori auto care au ajuns intre cele mai populare 100 de companii ale lumii sunt: Honda (22), Toyota (37), Nissan (62), Suzuki (88) si Hyundai (96). In plus, BMW a fost declarat cel mai bun constructor auto la celelalte sase categorii ale studiului.

Cea mai apreciata, dar si cea mai valoroasa companie auto

In studiul realizat de compania de cercetare de piata Millward Brown, BMW a surclasat compania Toyota pentru a reveni pe prima pozitie a studiului Brand Z Top 100, recastigand astfel pozitia din anul 2010.

Compania bavareza a realizat si cel mai mare salt de valoare din industrie de 10%, fiind acum evaluata la 24.623 milioane USD. Mai mult, in clasamentul marcilor europene BMW ocupa locul al patrulea dupa Deutsche Telekom (26.837 milioane USD), Louis Vuitton (25.920 milioane USD) si SAP (25.715 milioane USD).

Compania cu cea mai buna dezvoltare durabila

La ceremonia Premiilor SAM Group pentru Dezvoltare Durabila, organizate in premiera in Germania, BMW Group a castigat doua premii majore. Astfel compania a primit statutul SAM Gold Class si a fost desemnata lider de industrie, cea mai buna performanta dintre toti constructorii auto.

Voi cum comentati aceste performante ale BMW Group?

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)