autovit.ro

BMW prezintă ediția limitată First Edition pentru modelul M850i Coupe

BMW a lansat o ediție limitată la 400 de exemplare pentru versiunea de top a coupeului M850i. Numită First Edition, seria limitată poate fi comandată și în România.

BMW a prezentat oficial o ediție specială a noului coupe Seria 8 numită First Edition. Doar 400 de exemplare First Edition vor fi disponibil, toate fiind bazate pe versiunea de top M850i cu motor V8 de 4.4 litri și 530 CP.

Ediția specială poate fi comandată cu accesorii din gama BMW Individual, iar la exterior iese în evidență prin nuanța specială Frozen Barcelona Blue. Este combinată cu varianta extinsă a BMW Individual High Gloss Shadow Line, care, pe lângă contururile geamurilor laterale, include cadru şi bare ale grilei radiatorului, aplicaţii ale Air Breathers şi decoraţiuni ale ţevii de eşapament de culoare neagră. Accentele închise prezente la această ediţie specială sunt completate de jantele M de 20 inch, din aliaj uşor şi design Y-spoke, finisate în Jet Black. Dotările opţionale disponibile includ, printre altele, plafon M Carbon şi pachetul M Carbon pentru exterior.

Dotările de design interior cuprind şi volan M îmbrăcat în piele, precum şi plafon BMW Individual cu Alcantara, ambele finisate în culoarea Night Blue. În interiorul automobilului, benzile decorative BMW Individual pentru interior finisate în Black Piano, care sunt localizate în centrul cockpitului, poartă inscripţia “First Edition 1/400”. Mai mult, sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround şi aplicaţiile de sticlă Crafted Clarity de pe butonul Start/Stop, controlerul iDrive, butonul de volum şi maneta iluminată a schimbătorului de viteze completează ambianţa interioară luxoasă.

Versiunea specială a modelului BMW 850i poate fi comandată și în România. Prețul pentru ediția limitată este de 145.820 euro (TVA inclus), cu 17.835 euro mai mult față de versiunea standard a modelului M850i Coupe.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)