autovit.ro

BMW pregătește lansarea versiunilor sportive M pentru modelele X3 și X4

BMW M GmbH își extinde gama de modele de performanță cu tracțiune integrală. Prototipurile camuflate au fost deja prezentate la un eveniment organizat în weekendul cursei DTM de la Nurburgring.

BMW M GmbH își extinde gama de modele de înaltă performanță în segmentul modelelor SUV. Două noi modele BMW X vor primi în premieră o versiune M. În timpul weekendului de cursă DTM de la Nurburgring (7-9 septembrie 2018), prototipurile BMW X3 M și BMW X4 M au fost prezentate pe circuit.

Automobilele de preserie camuflate au avut prima lor apariție în public, exact acolo unde calitățile dinamice ale BMW X3 M și BMW X4 M sunt puse la încercare. Nurburgring este scena tradițională de încheiere a programului complex de testare și reglare pentru pachetul de soluții și tehnologii M care cuprinde sistemul de propulsie, suspensia și aerodinamica.

Estetic, cele două modele noi pot fi diferențiate prin prizele de aer mai mari plus elementele aerodinamice mai agresive plus sistemul de evacuare cu patru țevi. Însă, cel mai important element este noul motor cu șase cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo. Noul propulsor are o capacitate cilindrică de 3.0 litri, dar BMW încă nu a dezvăluit puterea dezvoltată.

Noile modele X3 M și X4 M vor folosi și sistemul de tracțiune integrală M xDrive, sistem ce a debutat în premieră pe noul BMW M5.

“Cu caracteristicile lor de performanță specifice modelelor M, BMW X3 M și BMW X4 M vor impune noi repere în ceea ce privește dinamica în segmentele specifice de piață”, spune Frank van Meel, președintele BMW M GmbH.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)