autovit.ro

BMW Seria 2 Active Tourer – două premiere pentru bavarezi: monovolum de familie și tracțiune față

BMW intră pe un teritoriu complet nou și va lansa în luna septembrie în România un monovolum cu dimensiuni compacte, care va avea tracțiune față. Cu o lungime de 4.34 metri, o lăţime de 1,80 metri și o înălţime  de 1,55 metri, BMW Seria 2 Active Tourer se încadrează în segmentul compact și va concura modele precum VW Sportsvan sau Mercedes Clasa B.

 

BMW Seria 2 Active Tourer este un model orientat spre spiritul practic, spre utilitatea cotidiană, însă adoptă un stil de design plin de dinamism și de linii ascuțite, ccea ce îi conferă o imagine ușor atipică pentru un monovolum de familie. Parbrizul foarte înclinat, alături de proporțiile bine definite ale mașinii dau impresia de sportivitate și denotă o imagine de forță, specifică mărcii bavareze.

Așa cum se întâmplă la toată gama, BMW oferă opțional pentru Active Tourer faruri cu tehnologie LED, atât pentru faza scurtă, cât și pentru cea lungă, care utilizează cea mai nouă tehnologie pentru iluminarea adaptivă în funcție de condițiile de drum și de viteza de deplasare. În partea din spate, stopurile cu LED sunt disponibile tot opțional și au forma literei L. Hayonul permite un acces facil la portbagaj, cu o gură de încărcare generos dimensionată, iar ștergătorul lunetei este foarte estetic ascuns în eleron.

Seria_2_Active_Tourer_medium_1600x1138BMW Seria 2 Active Tourer – interior foarte spatios

Interiorul se anunță a fi foarte aerisit din punct de vedere al spațiului disponibil, cu multe spații pentru depozitare, suprafețe vitrare de mari dimensiuni și o vizibilitate foarte bună de jur-împrejur pentru șofer. În gama BMW, Active Tourer va reprezenta cel mai bun exemplu de organizare inteligentă a spațiului și va reprezenta un reper în ceea ce privește ergonomia.

Oficialii BMW afirmă că: „Seria 2 Active Tourer este un model deosebit de important pentru marcă. La nivel global, studiile companiei au arătat că segmentul compact premium are cel mai mare potenţial de creștere pe termen mediu. În acelaşi timp, noul model are potenţialul să deschidă BMW către un grup absolut nou de clienţi, cu impact pozitiv pentru toată gama de modele a mărcii.”

BMW Seria 2 Active Tourer poate fi comandat încă din momentul lansării într-una dintre variantele distincte de echipare: Sport Line şi Luxury Line. Din luna noiembrie va fi disponibil şi pachetul M Sport.În echiparea standard, Active Tourer va beneficia de numeroase dotări premium precum sistem de control iDrive şi de un ecran de rezoluție înaltă cu diagonala de16,5 cm. În plus, volan sport este îmbrăcat în piele. Radioul Professional cu facilitate hands-free şi interfaţa Bluetooth sunt şi ele standard pentru orice model BMW Seria 2 Active Tourer. Dotările opţionale care îmbunătăţesc siguranţa includ Collision Warning (avertizare de coliziune) cu funcţie City Braking (frânare în trafic urban), senzor de ploaie şi lumini.

Pentru început Seria 2 Active Tourer va fi oferit cu trei versiuni de motorizare, două pe benzină și una diesel. Unitățile pe benzină sunt reprezentate de 218i (1,5 litri, turbo, 136 CP) și 225i (2,0 litri, turbo, 231 CP), iar cea diesel de 218d (2,0 litri, 150 CP). Prețurile celor trei versiuni sunt, în ordine, de: 27.776 euro, 37.324 euro și 30.628 euro, toate fiind cu TVA inclus.

 

 

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)