autovit.ro

BMW X7 Concept iPerformance anunță cel mai mare SUV din gama constructorului bavarez

BMW aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un concept special ce anunță viitorul SUV X7. Cel mai mai mare SUV din gamă va fi lansat în 2018 și va avea și o versiune plug-in hybrid.

BMW a publicat primele imagini cu conceptul BMW X7. Noul concept anunță lansarea viitorului model BMW X7 în 2018. Numele complet al conceptului este BMW X7 iPerformance și inaugurează și o nouă direcție de design pentru marca germană.

Liniile de design prezentate sunt destul de controversate, conceptul X7 fiind un automobil impozant dominat de o grilă uriașă a radiatorului ce contrastează cu blocurile optice înguste. În partea de jos a spoilerului față se remarcă linii verticale pentru prizele de aer. Tema liniilor tăioase și drepte este continuată și în lateral și în partea posterioară a concepului BMW X7.

Conceptul este echipat cu șase locuri dispuse pe trei rânduri. Interiorul este spectaculos, cel de la volan având în față două ecrane de 12.3 inch. Pasagerii de pe al doilea rând de scaune au la dispoziție propriul sistem de infotainment.

BMW X7 Concept va fi propulsat de un sistem plug-in hybrid, de unde și particula iPerformance din denumire. Nu există, însă, detalii tehnice despre acest sistem. Știm însă că versiunea de serie a modelului BMW X7 va fi lansat  în 2018 și va fi fabricată la uzina americană din Spartanburg, Carolina de Nord.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)