autovit.ro

Brady Auto Center sponsorizeaza evenimentul cultural „Click…pe voci! – Muzica lumii pe bulevard!” sustinut de All’s Choir and Ballet la Teatrul „Nottara”

Evenimentul special pe care Teatrul „Nottara” îl găzduieşte, în dorinţa de a sărbători într-un mod cu totul deosebit ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil este concertul All’s Choir and Ballet. Concertul, ce se intitulează „Click…pe voci! – Muzica lumii pe bulevard!” va avea loc în seara zilei de 8 noiembrie 2013, începând cu ora 19:30 pe scena sălii „Horia Lovinescu” şi va redeschide programul Seri de muzică şi poezie, iniţiat de Teatrul „Nottara” în stagiunea 2005 – 2006. Regia artistică a spectacolului este semnată de Diana Lupescu, coregrafia de Beatrice Şerbănescu, iar costumele aparţin Vioricăi Petrovici. Invitaţii speciali ai serii vor fi soprana Daniela Vlădescu, primă solistă Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian“, Hector Lopez, prim solist al Operei Naționale București, Liviu Indricău, solist al Operei Naționale din București.

Publicul va putea audia melodii îndrăgite în întreaga lume care, prin aprecierea de care se bucură, fac deja parte din repertoriul internaţional. Asemenea unei limbi universale, aceste piese muzicale îndeplinesc cerințele performanței compoziționale și au, totodată, capacitatea de a atinge acea coardă sensibilă.

Click pe vociMembrii All’s Choir and Ballet sunt cântăreţi de operă cu experienţă care au concertat în ţări precum Marea Britanie, Elveţia, Grecia, Ungaria, Spania, Olanda, Belgia, Israel, Coreea de Sud, Japonia, Thailanda. Iniţiativa de a se uni într-o singură voce confirmă pasiunea cu care cântă fiecare dintre ei şi dorinţa de a transmite impresii din bogăţia culturală pe care au întâlnit-o în peregrinările lor profesionale de până acum.

De asemenea, evenimentul este, pentru cor, primul de asemenea anvergură, de la lansarea lui şi până în prezent. Pentru Teatrul „Nottara” este o reală onoare. În plus, conceptul spectacolului este unul  deosebit – interactiv şi nonconformist – pentru că prestaţia muzicală este însoţită de dans şi joc teatral și pentru că publicul însuși este invitat în spectacol. Iniţiatorul şi dirijorul corului, Alin Mânzat afirmă: „Bucuria de a cânta trebuie mereu reinventată! Mi-am adunat prietenii şi colegii şi am format un cor în care vocea fiecăruia să conteze – să aibă chip şi nume – şi armonia grupului să se îmbogăţească din asta!”

„Programul Seri de muzică şi poezie include reprezentaţii de o factură specială, care îmbină versul cântat cu cel rostit, şi s-a născut din nevoia artiştilor de a se exprima şi altfel. Pe de altă parte, credem că publicul nostru are nevoie să redescopere lirismul discret, acoperit de vacarmul pragmatismului cotidian“, spune criticul de teatrul Marinela Ţepuş, directorul Teatrului „Nottara“.

Evenimentul se bucură de sprijinul Brady Auto Center (dealer Škoda şi Das WeltAuto și service autorizat Škoda şi Volkswagen din Bucureşti), sponsor care a ales să susţină această manifestare culturală. Până acum compania Brady a susţinut concursurile sportive, dar, de această dată, au descoperit performanţa în muzică şi spectacol. Directorul Adrian Tomescu mărturiseşte: „Am ales să susţinem acest proiect cultural pentru că întotdeauna am privit dincolo de maşină ca mijloc de transport şi am căutat omul care conduce maşina, care are grijă de familia lui şi care se bucură de viaţă. Şi cum altfel ne putem bucura de viaţă decât găsind timp pentru suflet, corp şi minte? Simply clever, nu-i aşa?”

Din acest cor fac parte: Alla Bejan, Anfisa Fugaru, Mioara Talamba, Mădălina Constantin, Tania Ruskova, Ligia Necula, Alexandru Constantin, Alin Horia Mânzat, Ciprian Pahonea, Marius Popescu, Constantin Negru, Adrian Marocico.

Vă așteptăm la o audiție și un divertisment de cea mai înaltă calitate!

Biletele se pot achizitiona de la casieria si de pe situl Teatrului Nottara, iar pretul variaza intre 17 si 35 de lei.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)