autovit.ro

Bucureștiul va avea două noi parcări subterane ce vor totaliza 500 de locuri

Șoferii care nu găsesc un loc de parcare în centrul Bucureștiului vor avea posibilitatea să folosească una dintre cele două noi parcări subterane plănuite de municipalitate pentru zona centrală a capitalei.

Primăria Capitalei are în plan construirea a două noi parcări subterane în zona centrală. Cele două parcări vor fi amplasate în Piața Dorobanți și, respectiv, zona parcului Cișmigiu, în Piața Valter Mărăcineanu. Cele două parcări vor avea două nivele și vor totaliza un număr de 495 de locuri de parcare. Costurile de construcție sunt estimate la aproximativ 17 milioane de euro, bani ce vor proveni de la investitori privați. Acestia vor primi concesionarea parcărilor pe o perioadă de 49 de ani. Nu există încă o dată stabilită pentru începerea construcților, dar din momentul debutului, șantierele nu ar trebui să dureze mai mult de doi ani.

parking2

Capitala are deja două parcări subterane moderne amplasate chiar în centrul orașului, una în Piața Universității, iar a doua în zona Magheru-Hotel Intercontinental. Însă, în lipsa sancțiunilor aplicate automobilelor parcate ilegal, aceste părcări rămân în mare parte nefolosite.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)