autovit.ro

Calculeaza rapid CASCO sau RCA direct de pe Autovit.ro!

In urma sugestiilor voastre, echipa Autovit a implementat o noua functionalitate, si anume calcularea valorii politei CASCO direct de pe platforma noastra.

Pana acum, pe pagina unui anunt era calculata automat numai valoarea politei RCA a masinii respective.

Ceea ce aduce nou aceasta functionalitate, este faptul ca puteti calcula pretul asigurarii CASCO pentru orice tip de masina.

Aceasta optiune va ofera informatii foarte utile cu privire la costurile de asigurare ale unui autovehicul pe care vreti sa il achizitionati sau sa il vindeti.

Spre exemplu:

Puteti folosi aceasta optiune pentru calcularea pretulu RCA sau CASCO si pentru alte autovehicule.

Printr-un click pe banner-ul existent in partea dreapta a anuntului (Pret RCA sau Pret CASCO), puteti merge la pagina creata special pentru a calcula valoarea politelor pentru orice tip de masina:

Si pentru ca tot suntem la capitolul costuri ale asigurarilor RCA, venim in intampinarea voastra cu un voucher de reducere de 20%, valabil pentru incheierea unei polite RCA prin intermediul asigura.ro!

Puteti beneficia de un astfel de voucher de reducere la confirmarea unei plati (activare anunt sau prelungirea valabilitatii unui anunt).

In plus, va reamintim ca la plata cu cardul, beneficiati de inca un serviciu de promovare in mod gratuit!

Serviciile ofertite de Autovit sunt in permanenta imbunatatite, pentru sporirea calitatatii tranzactiilor si pentru a va putea oferi cat mai multe beneficii!

Cu mult respect,

Echipa Autovit.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)