autovit.ro

Cat dai, atata face!

Poate stiti vorba aceea ca un lucru valoreaza fix atat cat dai pe el. La fel si cu anunturile auto. Daca te uiti pe un site de anunturi gratuite, poti sa fii sigur ca nu afli mare lucru despre masinile de acolo. Si cum nimeni nu cumpara masini in fiecare zi, iar informatiile despre dotari, echipari si starea masinii sunt vitale pentru a-ti da seama daca o masina merita sau nu banii tai, ai nevoie de detalii complete inainte de a da un telefon proprietarului.

Si fie ca va vine sa credeti sau nu, atunci cand platesti pentru ceva esti atent sa si merite. Asa ca incepi sa ii spui  cumparatorului tau tot ce vrea sa stie despre masina ta: informatii corecte si complete. In caz contrar, masina nu se vinde, iar tu platesti din nou. Si nu are sens, chiar daca suma este modica. Majoritatea masinilor de pe Autovit se vand in doua saptamani. Iata de ce Autovit.ro este numarul 1 in materie de anunturi auto in Romania.

Dar sa trecem la subiectul zilei. Plata prin card.

Dupa mai multi ani in care singura metoda de plata pentru anunturi a fost SMS-ul, din iunie anul acesta oricine posteaza un anunt pe Autovit.ro poate sa plateasca cu cardul sau bancar, fie el de debit ori de credit.

In numele colegilor va spun sincer ca am vrut sa introducem plata prin card dupa mai multe sugestii venite de la voi. Am inteles ca nu doriti sa incarcati inutil factura de telefon si ca preferati sa platiti din banii pe care ii aveti deja in cont.

In plus, va anunt de acum ca aceia dintre voi care folosesc cardul vor avea parte de surprize placute din partea noastra. Este o promisiune. 🙂

Metoda de plata pe care v-o punem la dispozitie este securizata si nu presupune riscuri. Solutia electronica este asigurata de partenerii nostri de la ePayment, cea mai buna platforma de plati online din Romania.

Cum se face o plata online:

  1. Dupa ce selectati produsul dorit, in pagina “Sumar” puteti alege modalitatea de plata. Pentru plata prin card veti fi retrimis catre pagina ePayment.
  2. Dupa ce ati  intrat in pagina de plata va trebui sa scoateti cardul din portofel si sa completati cateva date necesare pentru finalizarea tranzactiei. Toata operatiunea dureaza 1-2 minute.
  3. Veti fi siguri ca plata s-a efectuat cu succes dupa ce primiti un e-mail de confirmare sau dupa ce vedeti anuntul pe www.autovit.ro (maxim 20 de minute).De retinut ca folosirea cardului bancar nu presupune costuri suplimentare pentru voi, ci doar pentru Autovit. 🙂 Pentru mai multe detalii puteti sa consultati aceasta pagina iar pentru discutii astept intrebarile voastre in comentariile de mai jos.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)