autovit.ro

Ce parere aveti despre generatia anterioara Nissan Micra?

Linia nonconformista a caroseriei si echiparea consistenta au atras de-a lungul anilor mai ales clientela feminina. In exploatare, generatia anterioara Nissan Micra a mai punctat prin fiabilitatea onoranta si chiar prin costurile moderate de exploatare. Prin urmare, o putem cataloga ca o investitie rentabila la varsta a doua?

Fabricata intre anii 2002 si 2012, a treia generatie Nissan Micra este un autoturism de clasa mica destul de apreciat pe piata autoturismelor second hand, o dovada fiind si anunturile postate pe Autovit.ro

Pe langa factorul estetic care joaca un rol determinant, utilizatorii se mai declara multumiti de motoarele economice, manevrabilitatea in spatii limitate, precum si de suprafata vitrata de mari dimensiuni care nu ascunde unghiuri fara vizibilitate, mai ales in timpul manevrelor de parcare. In plus, tinuta de drum avantajeaza confortul, chiar daca suspensia lucreaza uneori zgomotos. De asemenea pretul actual al unui exemplar din aceasta generatie Nissan Micra este destul de atractiv, asta daca tinem cont ca in general nu au fost reclamate probleme majore de fiabilitate.

Pe parcursul exploatarii au fost identificate si anumite repere cu o durata mai redusa de viata. In special la primele loturi de exemplare (2002-2004) au fost identificate defectiuni ale mecanismului de culisare pentru scaunul soferului, un viciu de fabricatie care a fost intre timp remediat. Tot clientii exemplarelor din prima decada de fabricatie au mai mentionat ca au intampinat probleme cu sistemul de pornire fara cheie si au constatat aprinderea nefireasca a unor martori in plansa de bord, in special cel de avertizare pentru starea airbagului.

In functie de modul si durata de exploatare au mai fost reclamate degradari ale suprafetelor textile din habitaclu, precum si slabiri ale sistemelor de prindere pentru cateva ornamente din interior. Totusi defectele sesizate se incadreaza in limita normala a segmentului, iar majoritatea problemelor nu implica cheltuirea unor sume exagerate de bani.

Voi ce parere aveti despre aceasta generatie Nissan Micra?

 

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)