autovit.ro

Ce parere aveti despre noua familie Opel Astra?

O linie mai dinamica si chiar mai expresiva, la care se mai adauga cateva motoare si sisteme de asistenta sunt doar cateva dintre noile argumente ale gamei Opel Astra. De asemenea a mai aparut un alt membru in marea familie Astra si anume varianta sedan.

In ton cu tendintele actuale, Opel a efectuat o restilizare a design-ului familiei Astra. Care sunt cele mai importante schimbari?

In partea frontala se observa ca s-a insistat mai ales pe scoaterea in evidenta a unor detalii precum noua grila a radiatorului, proeminenta bara cromata in forma de aripa, precum si insertiile de culoare inchisa din blocurile optice. Au mai fost introduse luminile de zi cu tehnologie LED si iluminare standard cu becuri halogen.

La spate, suportul placutei de inmatriculare al versiunii in 5 usi a fost reproiectat, iar spoilerul este mai bine scos in evidenta printr-o banda cromata.

Cum era de asteptat si interiorul a fost revizuit la nivel estetic… Se remarca introducerea unor noi materiale, culori si ornamente cu tenta cromata. In functie de nivelul de echipare, noile versiuni Astra dispun de tapiterii din material textil sau piele, cu cusaturi si insertii de culoare care aduc un plus de dinamism habitaclului.

Tot acum au mai fost adaugate o serie de sisteme de asistenta la rulare care au debutat pe modelele Insignia si Zafira Tourer: asistentul pentru monitorizarea “unghiului mort” si tempomatul adaptiv (ACC), a doua generatie a camerei video Opel Eye dotata cu asistent optimizat pentru recunoasterea indicatoarelor rutiere (TSA II), sistemul de avertizare la depasirea benzii de circulatie (LDW), functia de indicare a distantei de urmarire (FDI) si sistemul de avertizare privind o posibila coliziune frontala (FCA).

Si la nivelul motorizarilor au fost operate cateva modificari, iar acum noua gama Astra beneficiaza de o mai mare varietate de propulsoare, de la economicul 1.7 CDTI de 110 CP si 130 CP, la noul BiTurbo CDTi de 195 CP si pana la cel mai puternic motor din istoria Astra care dezvolta nu mai putin de 280 CP.

Acestea sunt pe scurt doar cateva dintre noile provocari ale modelelor din gama Astra. Care este parerea voastra in privinta acestei schimbari de atitudine?

14 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)