autovit.ro

Cele mai frumoase fete la SAM 2013!

Ce ar fi un salon auto fara fetele frumoase care fac masinile sa para parca mai atragatoare? Pentru ca asa ceva este de neconceput, puteti fi siguri ca si la Salonul Auto Moto 2013 veti gasi domnsioare zambarete, dragute, gata mereu sa vina in sprijinul vizitatorilor.

Fetele vor fi peste tot, de la intrare, la desk-ul de informatii, pe culoare, in restaurant sau in zona scenei, fiind gata oricand sa ii indrume pe vizitatori, sa faca poze cu ei sau sa le ofere informatii suplimentare.

Interesant este ca voi veti putea desemna cele mai frumoae fete de la SAM in cadrul concursului „Fetele Salonului”. Pe langa biletul de intrare veti primi un “talon hostess pe baza caruia veti nominaliza domnisoara preferata. La sfarsitul fiecarei zile, in urma totalului de voturi acumulate, se va desemna o castigatoare care va fi recompensata cu un premiu in bani.

Hostesse Autovit.ro

 

Daca v-am facut curiosi, puteti vedea fetele SAM pe pagina de facebook SAM 2013. Acestora li se vor adauga si hostessele prezente la standurile expozantilor.

Si noi am pregatit doua fete frumoase care va vor intampina si va vor ajuta cu participarea la concursurile noastre despre care am vorbit intr-un articol anterior.

Va asteptam cu multe premii la Salonul Auto Moto in perioada 5-7 aprilie in Piata Constitutiei!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)