autovit.ro

Chestionar Autovit.ro

Castigatorul tabletei Samsung Galaxy Tab este Modruz Silviu!
Felicitari!

Castigator Concurs Autovit.ro

Termenii si conditiile Concursului Autovit.ro
Inceperea cautarii pentru o masina
(denumit in cele ce urmeaza Concurs)

I. Organizarea Concursului

Administratorul acestui concurs este ALLEGRO ONLINE SERVICES ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Invingatorilor , nr. 24, Et. 5, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1674/2011, cod unic inregistrare nr. RO 22457535, avand contul RO42 RZBR 0000 0600 0067 2235, deschis la Raiffeisen Bank suc. Decebal (denumita in cele ce urmeaza „Autovit.ro” sau „Administratorul”)

II. Participarea la Concurs

1. Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.
2. Participarea la acest Concurs este interzisa angajatilor Administratorului.
3. Toti participantii cu varste de pana la 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a participa la Concurs. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca a obtinut acest consimtamant si ca este de acord cu Regulamentul oficial.

III. Regulile Concursului

1. Concursul incepe in data de 20 mai 2014 si se incheie in data de 23 mai 2014 , orele 24.00.
2. Premiul consta intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 2 descris la Art V, iar pentru castigarea lui participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
– Sa completeze pana la final chestionarul
– Sa introduca datele de contact cerute in chestionar
3. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti dintre cei care au completat integral chestionarul in perioada de desfasurare a concursului si va fi anuntat in data de 26 mai 2014.

IV. Anuntarea rezultatelor Concursului

1. Castigatorul va fi afisat pe site-ul stiri.autovit.ro in data de 26 mai 2014 si va fi contactat pe adresa de e-mail si numarul de telefon furnizate.
2. Castigatorul are la dispozitie 72 de ore (3 zile) pentru trimiterea unui mail pe adresa concurs@autovit.ro cu urmatoarele informatii pentru confirmare: nume, adresa, copie dupa actul de identitate. In cazul in care acest lucru nu se intampla, se va anunta un nou castigator, desemnat tot prin tragere la sorti, urmand ca in curs de 72 de ore (3 zile) de la anuntarea sa, sa furnizeze informatiile solicitate la punctul IV.2. catre Autovit.ro.
1. In cazul in care, in urma anuntarii celui de-al doilea castigator, acesta nu urmeaza intructiunile pentru intrarea in posesia premiului, premiul va ramane in posesia Autovit.ro si se va reporta catre un alt concurs.

V. Premiile si ridicarea acestora

1. Premiul consta intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 2 in valoare de 1120,16 + TVA Lei si bani 150 lei reprezentand impozitul la stat.
2. Alternativa platii unei sume de bani in locul premiului nu este disponibila.
3. Solicitarea castigatorului de a acorda premiul unei alte persoane decat cea desemnata ca si castigator nu este acceptata.
4. Oferirea premiului revine in sarcina Administratorului.

VI. Raspunderea Administratorului in legatura cu Concursul

1. Acceptand acesti Termeni si conditii ai Concursului, participantii isi exprima consimtamantul ca datele lor personale sa fie folosite de catre Administrator in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata si completata.
2. Detaliile personale trimise de catre participanti vor fi procesate de catre Administrator in scopul de a: (I) desfasura Concursul; (II) selecta castigatorii Concursului; (III) preda premiile; (IV) centraliza opiniile participantilor cu privire la organizarea Concursului.
3. Plata impozitelor si taxelor aferente premiului revine in sarcina Administratorului.
VII. Prevederi finale

1. Urmatoarele persoane vor raspunde de desfasurarea Concursului:
Banita Ana-Maria – Marketing Specialist

2. In problemele neprevazute de catre Termenii si conditiile Concursului Autovit.ro, relatiile dintre participanti si/sau Administrator sunt reglementate de catre Termenii Generali si Conditiile www.autovit.ro, precum si de alte prevederi legale.
3. Termenii si conditiile Concursului Autovit.ro vor fi disponibile pe site-ul stiri.autovit.ro

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)