autovit.ro

Club FORD Endurance Cup editia a III-a

La finele saptamanii trecute, pe circuitul AMCKart de langa Bucuresti a avut loc cea de-a treia editie a Club FORD Endurance Cup, o competitie de karting destinata membrilor clubului.

Pe 28 septembrie a avut loc editia a treia a competitiei “Club FORD Endurance Cup”, un eveniment organizat de Asociatia Non-profit ClubFORD Romania. Pe o vreme care la inceput nu s-a aratat prea prietenoasa, dar care pe parcurs a revenit in standardele lunii septembrie, cei 35 de membrii ai Asociatiei ClubFORD Romania si ai forumului www.clubford.ro s-au intrecut in limitele sportivitatii pe parcursul a peste 70 de tururi de circuit.

Dupa sesiunea de antrenamente si cea de calificari, la grila de start s-au aliniat 7 karturi de 6,5 CP, fiecare reprezentand cate o echipa de piloti ClubFord plus una destinata partenerilor (din care am facut si noi parte). Fiecare echipa a fost compusa din cinci membri care au rulat pe circuit de minim doua ori pe parcursul celor 120 de minute cat a durat cursa de anduranta. Mai trebuie spus ca aceasta competitie are doua reguli de baza: fiecare participant din fiecare echipa sa se urce de cel putin doua ori in cart pentru minim 10 minute si fair play-ul.

grup

Si anul acesta participantii au incalzit atmosfera si voia buna a dominat competitia. Asa ca la final pe podium au urcat toti cei 35 de participanti si au fost declarati cu totii castigatori! Parteneri ai evenimentului au fost: Revista Autoexpert, Autovit.ro si BDT Ford.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)