autovit.ro

CNR pamant romanesc?

E o evidenta ca probele speciale se vor disputa pe teritoriul Romaniei, deci nici vorba sa exportam fortat bucatele de asfalt cu gropi sau bulgari de macadam. Totul va ramane, integral, al nostru!

Atata doar ca, din nou, va fi calcat in anvelope de “cotropitori” din aproape toate directiile cardinale.
Fiindca ne-am obisnuit deja cu italo-romani-mai mult sau mai putin naturalizati, aflati in vesnica si furtunoasa cautare a consacrarii mioritice, daca am semi adoptat – macar prin prisma celor doua titluri nationale aflate in posesia lor-, pe unii colegi de la vest, iata ca ni se pregateste cel mai combatut campionat din ultimii ani!
Daca e sa dam crezare listei preliminare de la TESS rally 2012, vom avea inca doi pretendenti foarte seriosi la victorie in persoana maghiarului Spitzmuller si a francezului Delecour. Personal nu bag mana in foc in ceea ce priveste venirea vice-campionului de acum doua decenii, insa sansele ca Spitzi sa incurce itele sunt mari.
Si, uite asa, realii favoriti la victorie si chiar la campionat vor fi cei doi maghiari, incoltiti din transee si trecatori de Vali Porcisteanu si inoxidabilul Marisca, asta daca se va afla la start.
Cu toate turele motorului aspirat ce se “invarte” pe la Brasov si cu toate miile de kilometri exhaustivi ai campionului FIA Europa de Est, cred cu sinceritate ca doar Vallino si Bogdan pot sa tina stindardul sus de tot.
In ceea ce ma priveste, alaturi de noul meu copilot, Boti Csomortani, ne propunem sa fim in top 6 la final de an, ceea ce nu ar fi deloc rau intr-o astfel de companie selecta.
Asta nu inseamna ca spectacolul nu promite mult…Cred ca pentru spectatori va fi un deliciu in cazul in care vin toti cei anuntati iar un numar de 60 de echipaje la start pare foarte plauzibil.
In rest, ar fi cazul ca ploaia sa nu-si gasesca chiar acest moment pentru a uda glia stramoseasca, nu de alta, dar ne-ar incurca pe toti, indiferent de nationalitate, religie si sex. Ba chiar si indiferent de masina…

PS Am uitat sa zic ca daca vine Delecour, eu pariez ca…se lasa liniste in sala! Voi?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)