autovit.ro

Conceptul Lada XCode anunță un viitor SUV în gama constructorului rus

Lada a prezentat la Salonul Auto de la Moscova un crossover concept numit XCode. Acest concept anunță un viitor SUV de dimensiuni compacte în gama constructorului rus.

După o lungă perioadă în care constructorul Lada nu a reușit să iasă din tiparele unui design clasic și plictisitor, rușii au uimit lumea auto cu conceptul expus la Salonul Auto de la Moscova. Lada XCode pune deoparte designul de inspirație sovietică și frapează cu linii moderne. Lada XCode anunță un viitor crossover în gama constructorului rus, iar partea frontală masivă cu un calandru modern ar putea fi păstrată și pe modelul de serie.

lada-xcode-concept (1)

Multe elemente de design folosite reinterpretează litera X: de la blocurile optice până la embosarea specifică pentru portiere. În spate se remarcă o evacuare dublă și un eleron discret. Liniile aduc aminte de Nissan Juke și pentru că compania mamă Avtovaz este deținută de Grupul Renault-Nissan, o colaborare nu ar fi exclusă.

lada-xcode-concept (2)Lada nu a dat prea multe detalii tehnice despre acest concept, dar cel mai probabil versiunea de serie va folosi un motor turbo pe benzină și sistem de tracțiune integrală.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)