autovit.ro

Concurs: Pleaca la Moeciu cu noul BMW seria 3!

Noul BMW seria 3 este o masina superba pe care Autovit.ro doreste sa o puna la dispozitie, doar pentru fanii de pe Facebook, pentru un test-drive surpriza.

Despre noul BMW Seria 3 Sedan

Noul BMW Seria 3 continua sistematic traditia design-ului si caracteristicile marcii BMW. Exteriorul elegant-sportiv creeaza senzatia unei singure structuri unice si ofera estetica si dinamica inca de la prima vedere.

Interiorul noului BMW Seria 3 Sedan impresioneaza prin selectia de inalta calitate a materialelor si orientarea clasica si creeaza un sentiment placut in habitaclu. Design-ul iscusit al spatiului ofera acces optim la toate functiile importante de control, pe afisajul de pe bord.

Din punct de vedere al functionalitatii, noul BMW Seria 3 Sedan iese in evidenta astfel:

– pentru prima data la un automobil din clasa sa, noul BMW Seria 3 Sedan are doua suporturi pentru pahare integrate in consola centrala, in fata schimbatorului de viteze

– este disponibil pentru prima data – in combinatie cu functia speciala Acces Confort – sistemul de deschidere hands-free a portbagajului

– spatarul pliabil disponibil optional pentru bancheta din spate ofera solutii flexibile atunci cand transporti obiecte mari sau voluminoase

Pentru mai multe informatii si detalii tehnice va invitam sa accesati acest link.

Concurs: Pleaca la Moeciu cu noul BMW seria 3!

Pentru ca vrem sa va oferim ocazia de a testa noua masina, am lansat un concurs pe Facebook, dedicat fanilor Autovit.ro, care are ca premiu un weekend la munte, la Moeciu, cu noul BMW Seria 3.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, intr-un comentariu pe wall sau aici, la intrebarea “Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un sofer pentru a conduce noul BMW seria 3? Argumenteaza si intra in tragerea la sorti!”

Concursul se termina duminica, pe 7 octombrie 2012, iar regulamentul oficial este disponibil aici.

Va invitam sa intrati in concurs pentru o experienta de neuitat alaturi de Autovit.ro si BMW Romania!

108 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)