autovit.ro

Cu masina la „doctor”

In viata oricarei masini vine si perioada cand trebuie sa mearga fie la un „consult” general periodic, fie la un „diagnostic” mai specific pentru cine stie ce problema a aparut dupa miile de km parcursi pe sosele. Asadar, acesta este momentul in care noi,”parintii” lor, adica noi soferii, trebuie sa stabilim ce service alegem si pe ce criterii facem aceasta alegere.

Este cel mai bine sa alegem service-ul reprezentantei sau un service autorizat, ca sa fim siguri ca nu ne lasa masina la prima curba dupa ce a iesit din service? Sau, pentru a mai face niste economii, putem sa mergem si la mesterul recomandat de vecinu’ care se pricepe sa repare orice? Ce trebuie sa luam in considerare atunci cand alegem un service? Mergem la service-ul reprezentantei ca sa nu pierdem garantia autovehiculului? Sau alegem un service de cartier, cu preturi mai accesibile?

Am vrea sa stim parerea voastra despre alegerea service-ului, si totodata asteptam sfaturi, dar si comentarii din partea tuturor soferilor  vis-a-vis de service-urile testate, fie ca v-au impresionat in mod pozitiv, fie ca a fost o experienta pe care nu va mai doriti sa o repetati.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)