autovit.ro

Cum sa-ti cumperi in siguranta o masina

In urma unei cercetari pe care am realizat-o recent in randul clientilor de masini rulate am descoperit faptul ca un procent semnificativ este expus riscului inselatoriilor practicate de anumiti vanzatori. Motivul? Necunoasterea elementelor de siguranta ce trebuie luate in calcul in procesul de achizitie.

Deoarece vrem sa fim alaturi de voi de la idee la cheie, din primul moment al cautarii pana la inmatricularea masinii, am realizat pagina „Cumpara in siguranta.”.

Pagina prezinta cei patru pasi pe care oricine trebuie sa ii parcurga atunci cand decide sa-si cumpere o masina rulata: alegerea masinii, verificarea acesteia, cumpararea efectiva si inmatricularea.

„Luand in considerare faptul ca site-urile de anunturi sunt principala sursa de informare in vederea achizitiei, 90% dintre respondenti consultand Autovit.ro, am decis sa realizam o campanie de informare a celor care urmeaza sa cumpere o masina rulata. Pagina „Cumpara in siguranta” este gandita ca un ghid complet care vine in ajutorul celor ce vor sa se fereasca de posibilele fraude. Bineinteles ca sustinem verificarea masinii la un service autorizat de marca iar acest ghid nu se doreste a fi un inlocuitor, ci un ajutor complementar”, a declarat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Aflati mai multe detalii aici.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)