autovit.ro

Dacia Dokker Stepway și Dacia Lodgy Stepway au fost lansate pe piața din România

Dacia a adus versiunile speciale Dokker Stepway și Lodgy Stepway și pe piața din România. Cele două modele au fost prezentate la Salonul Auto de la Paris din toamna anului trecut, iar începând cu luna aprilie a acestui an pot fi comandate și de la dealerii autorizați din țara noastră. Dacia Dokker Stepway și Dacia Stepway completează astfel familia modelelor Dacia cu aspect de crossover alături de deja popularul Sandero Stepway.

 

Începând cu luna aprilie 2015 versiunile speciale Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pot fi comandate de clienţi în reţeaua Dacia din România. Cele două modele au fost lansate inițial la Salonul Auto de la Paris din toamna anului trecut, unde inspirați de succesul modelului Dacia Sandero Stepway, oficialii grupului Dacia Renault au decis să extindă acest tip de versiuni cu look robust și pentru modelele Dokker și Lodgy. Lansată în 2009, ca serie limitată în gama Sandero, versiunea Stepway a ajuns, de-a lungul anilor, să se impună ca un veritabil succes atât în România, cât şi la export, vânzările sale ajungând să reprezinte, pe unele pieţe, peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero. Atât rezultatele comerciale, cât şi capitalul de imagine pe care şi l-a construit în timp această versiune specială, reprezintă argumentele care au stat la baza deciziei celor de la Dacia de a include o versiune Stepway şi în oferta modelelor Lodgy şi Dokker.

DACIA DOKKER STEPWAY (K67) - PHASE 1Cele două versiuni aduc un plus de personalitate și se disting prin elementele împrumutate din universul vehiculelor crossover. Astfel, dintre elementele specifice enumerăm: spoilere față și spate vopsite în culoarea caroseriei, ornamente față și spate vopsite în culoarea cromului satinat, elemente de protecție pentru pasajele roților de culoare neagră, bare de pavilion Dark Metal, calandru negru cu bandou superior de culoare neagră. Dacia Dokker Stepway și Dacia Logan Stepway sunt disponibile în cinci nuanțe dintre care se remarcă culoarea de lansare: Bleu Azurite.

La interior, Lodgy Stepway şi Dokker Stepway dispun de o tapiţerie specifică cu broderii şi cusături de culoare albastră. Conturul indicatoarelor de bord şi al aeratoarelor este de culoare albastră, nuanţă care se regăseşte și pe marginile faţadei centrale a planşei de bord. Această culoare contrastează cu nuanţa tapiţeriei, Carbone Foncé, accentuând impresia de dinamism a acestor versiuni. Lista de echipamente disponibile este similară cu cea a modelelor normale, clientul putând alege sistemul de navigație și multimedia Media Nav cu ecran tactil, aer condiționat, pilot automat sau senzori pentru parcare.

La capitolul motorizări, Dacia Lodgy Stepway este disponibilă în variantele cu propulsor pe benzină 1.2 TCe de 115 CP sau 1.6 MPI de 85 CP, motoare asociate cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Pentru cei care preferă motorina, Lodgy Stepway poate fi echipat cu motorul turbodiesel 1.5 dCi în variante de 90 sau 110 CP.

Dacia Dokker Stepway poate fi comandată cu motorul pe benzină 1.2 TCe de 115 CP sau cu propulsorul diesel 1.5 dCi în două variante de putere: 75 sau 90 CP. Prețurile pornesc de la 13.320 euro pentru Dokker Stepway 1.2 TCe și pot ajunge până la 14.120 euro pentru Dokker Stepway 1.5 dCi 90 CP. Dacia Lodgy Stepway poate fi achiziționată pentru suma de 12.500 euro cu motorul 1.6 benzină, în timp ce versiunea de top 1.5 dCi 110 CP costă 15.200 euro.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)