autovit.ro

Dacia, Ford si Skoda – favorite pentru competitia “Masina Anului 2013 in Romania”

Asociatia Presei Auto din Romania a dat publicitatii lista celor zece masini finaliste in competitia “Masina Anului 2013 in Romania”.

In ordine alfabetica, acestea sunt:

1. Chevrolet Malibu

2. Dacia Logan

3. Dacia Sandero

4. Ford B-Max

5. Kia Cee’d

6. Opel Mokka

7. Peugeot 208

8. Renault Clio

9. Skoda Rapid

10. Volvo V40

Evenimentul se va desfasura in data de 12 decembrie 2012, masina castigatoare urmand a fi anuntata in jurul pranzului, dupa testele pe care membrii juriului le vor putea efectua cu masinile finaliste. Pentru prima oara, Autovit.ro va avea un reprezentant in juriu.

Prezenta a nu mai putin de doua modele Dacia in finala i-ar putea face pe unii sa considere aceasta editie una mai putin interesanta, insa surprize pot aparea. Nu putem subestima modelul B-Max, cel mai modern automobil produs la ora actuala in Romania, chiar daca segmentul monovolumelor nu este foarte apreciat la noi. De asemenea, Skoda Rapid este o alta posibila castigatoare, avand in vedere buna imagine de care se bucura marca ceha in Romania, dar si caracteristicile acestui sedan compact, care a fost considerat de multi drept un concurent direct pentru Dacia Logan. Nici modele ca Renault Clio sau Kia cee’d nu sunt de ignorat – sa nu uitam ca generatiile anterioare au performat foarte bine pe piata autohtona.

In plus, daca ne uitam la istoricul competitiei, vom vedea ca desi Dacia a mai avut modele in finala, nu de fiecare data acestea si-au isusit titlul: in timp ce Duster si Sandero au castigat in 2011 si 2009, prima generatie a lui Logan nu a reusit sa se impuna la editia pentru 2005, care a fost castigata, in mod surprinzator, de Mitsubishi Colt.

Asadar, voi ce credeti? Va castiga Dacia competitia din acest an, sau va fi surclasata de un alt model?

7 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)